Katil Zanlısı Annesini Öldüreceğini Komşularına Söylemiş - Son Dakika
3.Sayfa

Katil Zanlısı Annesini Öldüreceğini Komşularına Söylemiş

Katil zanlısı annesini öldüreceğini komşularına söylemiş Para için annesini öldürüp bahçeye gömdüBALIKESİR - Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı Çıkrıkçılar Kırsal Mahallesi'nde annesini öldürerek evin bahçesine gömülmesiyle sonuçlanan olayın detayları ortaya çıktı.

29.12.2018 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katil zanlısı annesini öldüreceğini komşularına söylemiş

Para için annesini öldürüp bahçeye gömdü

BALIKESİR - Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı Çıkrıkçılar Kırsal Mahallesi'nde annesini öldürerek evin bahçesine gömülmesiyle sonuçlanan olayın detayları ortaya çıktı. Oğlu tarafından cinayete kurban giden talihsiz kadının komşuları kadının tarlasını sattığı ve parasını oğluna vermek istemediği için öldürüldüğünü ileri sürdü. Komşuları maktul F.K.S'nin ölmeden önce oğlu tarafından katledileceğini söylediğini iddia ettiler.

Oğlu H.K. tarafından hayatına son verilen F.K.S'nin komşuları üç yıl önce gerçekleştirilen olayla ilgili bildiklerini anlattı. Oğlu tarafından öldürülen talihsiz kadının komşuları Yusuf Eryılmaz ve eşi F.K.S'nin iyi bir komşu olduğunu belirtirlerken, F.K'nin annesini tarla parasını annesinden alamadığı için öldürdüğünü duyduklarını söyledi. Katil zanlısı F.K'ye lanet okuyan maktulün komşuları, annesini katleden F.K'nin psikopat olduğunu da iddia etti.

"Komşunun oğlu psikopattı"

Oğlu tarafından öldürülen F.K.S'nin mahalleden komşusu Yusuf Eryılmaz yaşanan olayla ilgili olarak, "Buralarda durmazdı, tanımazdık. Bekardı bu, oğlu vardı. Oğlunun biri askerde öldü, şehit mi ne oldu, vurdular herhalde. Bu da evliydi, hanımından falan boşandı, psikopat gibi bir şey oldu. Beynelmilel bir şeydi. Afedersiniz insana benzer bir yeri yoktu, psikopattı. Anasını öldüren insan iyi olur mu? Annesi normal bir kişiydi. Nasıl bir vicdan var da öldürdün. Bir de evin bahçesine gömmüş" diye konuştu. Maktulün komşusu Yusuf Eryılmaz'ın eşi de F.K.S'nin oğlu tarafından öldürüleceğini daha önceden dile getirdiğini belirterek, "Komşumuzdu burada. İyiydi, iyi bir kadındı, hiç kimseye zararı yoktu buralarda. Tarla satmış, tarla parası yüzünden kavga etmişler herhalde. Para alacağım diye annesini öldürmüş. Annesinden para alacakmış, para istiyormuş. Kendisi "benden para istiyor, tarla derdine beni gebertecek bu" diyordu. Tam da dediği gibi oldu" ifadelerini kullandı.

Kendisini Antalya'da çocuk bakmaya gitti biliyorduk

Talihsiz kadının komşusu Yusuf Eryılmaz olay yerinde maktulün gömüldüğü yerde de katil zanlısının yakalanmasıyla ilgili, "Cezası yok diye yakalanıyor bu. Arayan soran yok diye getiriyorlar buraya, ondan sonra burada gösteriyor gömdüğü yeri. Öldürülen komşumuz çocuk bakıyor Antalya taraflarına denildi. Ama kendisi görülmedi, arkasını da soran olmadı. İki tane kardeşi var bunun arayıp sormadılar. Nasıl öldürdün, nasıl yaptın, nasıl gömdün buraya kadar getirmişler, olayı göstertmişler. Nasıl öldürdüğünü söyletmişler burada" diye konuştu. F.K.S'in komşusu Yusuf Eryılmaz'ın eşi ayrıca öldürülen kadının çok iyi birisi olduğunu belirterek, "Kadın çok iyi bir kadındı. Rüyalarımıza girdi kadın. İyi mezarı belli oldu da kaygısız kaldık. Çok üzüldük vallahi. Çok iyi komşuluğu vardı. Ama doyamadık komşuluğuna, hayırsız çıktı oğlan. Para derdine anasını öldürdü. Zaten anası idare ediyordu onu. Anası para veriyordu ona" dedi.

Katil Zanlısı Annesini Öldüreceğini Komşularına Söylemiş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Katil Zanlısı Annesini Öldüreceğini Komşularına Söylemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement