Kaü'de Çanakkale Direnişini Güncele Taşımak Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Kaü'de Çanakkale Direnişini Güncele Taşımak Konulu Konferans

Kaü\'de Çanakkale Direnişini Güncele Taşımak Konulu Konferans

Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından "18 Mart Çanakkale Zaferinin 97.Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri çerçevesinde "Çanakkale Direnişimizi Güncele Taşımak" konulu konferans düzenlendi.Muh.Alb.İlyas Ertuğrul,...

21.03.2012 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından "18 Mart Çanakkale Zaferinin 97. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri çerçevesinde "Çanakkale Direnişimizi Güncele Taşımak" konulu konferans düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan programa, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Yılmaz, Seferberlik Bölge Başkanı

Muh. Alb. İlyas Ertuğrul, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, mülki ve idari amirler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

KAÜ Devlet Konservatuvarı tarafından hazırlanan "Çanakkale Türküleri" adlı müzik dinletisiyle devam eden programda, başta Yrd. Doç. Dr. Aşkın ÇelikK, Öğretim Gör. Elif Bektaş, Öğr. Gör. Caner Bektaş ve Arş. Gör Levent Çınardal, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.

Müzik dinletisinin ardından kürsüye gelen Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi (DTCF) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nurullah Çetin tarafından "Çanakkale Direnişimizi Güncele Taşımak" konulu konferansı gerçekleşti. Çanakkale Zaferi'nin ele alındığı konferans yaklaşık 2 saat sürdü.

Konferan bitiminde katılımcılara çiçek takdimi yapıldı. Prof. Dr.

Nurullah Çetin'in kitaplarını imzalaması ve okurlarıyla sohbeti ile program sona erdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaü'de Çanakkale Direnişini Güncele Taşımak Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement