Kavak'ta yetim ve öksüz çocuklara bisiklet ve ve tablet hediyesi - Son Dakika
Güncel

Kavak'ta yetim ve öksüz çocuklara bisiklet ve ve tablet hediyesi

Kavak\'ta yetim ve öksüz çocuklara bisiklet ve ve tablet hediyesi

Kavak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından öksüz ve yetim çocuklara bisiklet ve ve tablet hediye edildi.

07.07.2020 10:37  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından öksüz ve yetim çocuklara bisiklet ve ve tablet hediye edildi.

SYDV Mütevelli Heyeti Başkanı Kaymakam İbrahim Engin Şenay, Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi'nde düzenlenen törende, "Bize emanetsiniz" projesi kapsamında 38 yetim ve öksüz çocuğa Kurban Bayramı öncesi bisiklet ve tablet hediye ettiklerini söyledi.

Bir yetimin başını okşamanın ne kadar değerli olduğunu bilen bir ümmet olduklarına işaret eden Şenay, "Şundan hiç kuşkunuz olmasın, devletin eli her zaman onların üzerinde ve arkasında olacak. O yavrularımızı her zaman gözeteceğiz. Bu proje çocuklara bayram sevincini erken yaşatacak. Şimdiden yavrularımızın Kurban Bayramı mübarek olsun." dedi.

Rıdvan Çelikel Fen Lisesi müzik öğretmeni Anıl Somuncu'nun 11. sınıf öğrencisi Melek Yiğit ile müzik sunumu da yaptığı programa AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kavak'ta yetim ve öksüz çocuklara bisiklet ve ve tablet hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement