Kavak'ta Z-kütüphane Açılışı - Son Dakika
Güncel

Kavak'ta Z-kütüphane Açılışı

Kavak Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan Şehit Polis Ersan Gürpınar Z-kütüphanesi, hizmete açıldı.

08.02.2018 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Anadolu Lisesi bünyesinde oluşturulan Şehit Polis Ersan Gürpınar Z-kütüphanesi, hizmete açıldı.

Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen kütüphanenin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, okumanın önemine değindi.

Çocuk ve gençlerin topluma faydalı birey olmaları için bolca kitap okumalarını öneren Kubalı, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk okuma üzerinde çok durmuştur. Eline bir kuruş dahi geçse parasını kitaba harcamıştır. Öğrenciler, gençler, bu kütüphaneler sizler oldukça önem arz ediyor. Çok okuyun. Başarının sırrı çok çalışmak ve haliyle okumaktan geçer." ifadelerini kullandı.

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise, gençlerin verimli zaman geçirmeleri ve suç ortamından uzak kalmalarının okuma alışkanlığı kazandırılarak sağlanabileceğini vurguladı.

Tüm illerde kurulan kütüphanelere şehitlerin isimlerinin verildiğini belirten Yavuz, şöyle konuştu:

"Bu vesileyle vatanımızın dört bir köşesinde, sınır boylarında ve sınır ötesinde üstün cesaret ve fedakarlıkla görev yapan ordumuza ve güvenlik kuvvetlerimize görevlerinde başarılar diliyoruz. Vatanımızın ve milletimizin bekası için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet, kahraman gazilerimizi ise saygı ve şükranla anıyorum."

Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kavak Kaymakam Vekili Metin Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kavak'ta Z-kütüphane Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement