Kavaklıoğlu Bor Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kavaklıoğlu Bor Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

18.07.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Tarihi ve meşhur Bor pazarında, Niğde'nin sorunlarını anlamak ve çözüm sağlamak için vatandaşlarla bir araya gelen Kavaklıoğlu, AK Parti'yi bugüne taşıyarak, milletin gönlünde kalmasını sağlayan vatandaşların sorunlarını çözmek için her zaman onlarla iç içe olmak gerektiğini ifade etti.

Kavaklıoğlu, "Vatandaşın sorunlarını dinleyip gerekli çabayı var gücümüzle sarf ediyoruz. Millete yakın duruşumuz asla değişmeyecektir. Meclis tatile girdi ancak biz tatil yapmayı değil vatandaşların sorunlarını dinlemeyi tercih ettik. Tek derdimiz Niğde için hizmet üretmektir, hizmet üretirken de halkın içinde olmak vatandaşların beklentileri, talepleri doğrultusunda hizmet üretmek gerekir. Siyasette bize düşen vatandaşların her zaman yanında olmak bire bir görüşerek sıkıntısını dinlemek, derdini çözmek iyi günde acı günde yanında olmaktır. Tarihi Bor Pazarını gezip vatandaşları dinlerken duyduğumuz mutluluk ve gördüğümüz teveccüh bizim millet sevdamızın ürünüdür" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde Kavaklıoğlu'na AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve AK Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun eşlik etti.

Muhabir: Betül Abbak/Musa Özyürek

Yayıncı: İsmail İçer - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavaklıoğlu Bor Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement