Kavalar'dan Yüksel Yorumu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kavalar'dan Yüksel Yorumu Açıklaması

Kavalar\'dan Yüksel Yorumu Açıklaması

Alaattin Yüksel ile 20 Aralık 2015’te CHP İl Başkanlığı için yarışan ancak koltuğu 12 oy farkla Yüksel’e kaptıran CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Alaattin Yüksel’in istifası ile ilgili, “Böyle sudan sebeplerle il başkanının istifa etmesi hiç doğru değil. Göreve layık olmadığını düşünüyorum.

12.08.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaattin Yüksel ile 20 Aralık 2015'te CHP İl Başkanlığı için yarışan ancak koltuğu 12 oy farkla Yüksel'e kaptıran CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Alaattin Yüksel'in istifası ile ilgili, "Böyle sudan sebeplerle il başkanının istifa etmesi hiç doğru değil. Göreve layık olmadığını düşünüyorum. Madem istifa edecektin neden görev almak istedin" dedi.

20 Aralık 2015'te Alaattin Yüksel ile CHP İl Başkanlığı için yarışan ancak başkan seçilmeyen CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Alaattin Yüksel'in istifası hakkında konuştu. Yüksel'in istifasını "büyük yanlış" olarak yorumlayan Kavalar, "CHP'nin il başkanısın, ülke bu kadar sıkıntı içerisinde, olağanüstü bir durum var, böyle sudan sebeplerle il başkanının istifa etmesi hiç doğru değil. Göreve layık olmadığını düşünüyorum. Madem istifa edecektin neden görev almak istedin. Hiç şık ve doğru olmadı. Bunu da partili kamuoyunun dikkatine sunuyorum, birtakım gerçekleri görsünler. Biz 8 ay boyunca ilçe başkanları olarak yanında olduk. Yarışmış olabiliriz ama bu bir seçimdir. İlçe başkanlarının, yönetimin büyük bölümünün haberi olmadan istifa etmesi yakışmadı" diye konuştu.

"Seçildiysen Seferihisar'a geleceksin"

Yüksel'in istifasının ardından il yönetimi tarafından il başkanı seçilen Asuman Ali Güven'in, Kılıçdaroğlu'nun Seferihisar'daki programına katılmaması hakkında da konuşan Kavalar, şunları söyledi: "Biz dün Bornova, Buca, Konak ve Bayraklı ilçe başkanları olarak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştük ancak bu özel bir görüşme değildi. Kendisine hal hatır sorduk. İlçe başkanları olarak orada olmamız gerekiyordu. Alaattin Bey istifa etmesi dolayısıyla gelmemiş olabilir ama Asuman Ali Güven, il yönetimi tarafından tüzüğe göre il başkanı seçildi. Onun Seferihisar'a gelmemesi büyük bir yanlış, büyük bir hata. Seçildiysen Seferihisar'a geleceksin, orada olacaksın. Genel Başkanımız gelmiş, kendisinin orada olması lazımdı diye düşünüyorum. Dün akşam Sayın Genel Başkanımızı uğurlamaya geldi sadece. Gündüz neden gelmediğini bilmiyorum." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavalar'dan Yüksel Yorumu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement