20 yaşındaki genç, kavga ettiği yaşlı adamın başını taşla ezerek öldürdü - Son Dakika
Güncel

20 yaşındaki genç, kavga ettiği yaşlı adamın başını taşla ezerek öldürdü

Ankara'da, kağıt toplayıcısı 20 yaşındaki Batuhan, çıkan kavgada husumetlisi 60 yaşındaki Ali Rıza Koçak'ı başını taşla ezerek öldürdü. Polislere suçüstü yakalanan katil zanlısı gözaltına alındı.

08.12.2020 20:56  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya ilçesi Marmara Sokak'ta bulunan metruk apartmanda saat 18.30 sıralarındameydana gelen olayda; aralarında önceden husumet bulunan Batuhan Y. ile Ali Rıza Koçak sokakta karşılaştı. İkili arasında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Sokaktaki terk edilmiş binaya giren Batuhan Y. ile Ali Rıza Koçak, kavgayı burada da sürdürdü. Batuhan Y., kavganın devamında yerde bulduğu taşla Koçak'ın başına vurdu. Koçak, aldığı darbelerle yerde hareketsiz kalırken, Batuhan Y. yaşlı adama vurmaya devam etti.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Bu sırada kavgaya şahit olan bir kişi polise haber verdi. Dakikalar içinde adrese gelen polis, Batuhan Y.'yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Çağrılan sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ali Rıza Koçak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, kavganın başladığı sokağı emniyet şeridi ile koruma altına alarak, olay yerinde incelemede bulundu. Koçak'ın cansız bedeni, daha sonra Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

20 yaşındaki genç, kavga ettiği yaşlı adamın başını taşla ezerek öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 20 yaşındaki genç, kavga ettiği yaşlı adamın başını taşla ezerek öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • : Aynen 0 0 Yanıtla
  • Klasikaa: Bence serbest bırakılmalı Batuhan daha cok kisiyi öldürmeli 0 0 Yanıtla
  • alko: kanunlar yetersiz. cezalar caydirici degil. tersine tesvik edici. adam olduren 20 yil ceza aliyor. onun da yarisini veya 3 te birini yatip, çıkarılıyor. yani 5 -6 yil sonra serbest. oldurulen de toprak altinda. adalete bak 0 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF: BU KATİLİ SERBEST BIRAKIRSANIZ YENİ YENİ CİNAYETLERE KAPI ARALAMIŞ OLURSUNUZ .VERİLSİN 100 SENE ORADA GEBERSİN GİTSİN . 0 0 Yanıtla

Advertisement