İnfaz koruma memuru, husumetli olduğu komşusunun kulağını ısırarak kopardı - Son Dakika
3.Sayfa

İnfaz koruma memuru, husumetli olduğu komşusunun kulağını ısırarak kopardı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, husumetli komşular arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. İnfaz koruma memuru olan şahıs, komşusunun kulağını ısırarak kopardı. Kavgada toplamda 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Boksör Mike Tyson da 1997'de Evander Holyfield ile yaptığı unvan maçında rakibinin kulağını ısırmıştı.

13.12.2020 17:27  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, saat 15.30 sularında Fatih Mahallesi 1271 Sokak'ta meydana gelen olayda, arsasında vakit geçiren infaz koruma memuru Nuri T. ile arsanın kenarında iki katlı evi bulunan 1 yıldır husumetli olduğu Nuri E. arasında 'yan bakma' meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

KULAĞI YERİNE DİKİLECEK

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya Nuri E'nin bacanağı Murat A. da dahil oldu. Komşular arasındaki tekmeli, yumruklu kavgada Nuri T, Nuri E'nin kulağını ısırarak kopardı. Havaya tabancayla ateş açılan kavgada, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesi ile durdurulan kavgada kulağı kopan Nuri E. ile darp edilerek yaralanan Murat A. ve Nuri T., ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nuri E'nin kopan kulağının yerine dikileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İnfaz koruma memuru, husumetli olduğu komşusunun kulağını ısırarak kopardı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İnfaz koruma memuru, husumetli olduğu komşusunun kulağını ısırarak kopardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Adalet : Adam sabah akşam cezaevinde azılı suçlularla yatıp kalkıyor. O kadar stresin içinde bir de kötü komşusuyla bacanağı 2 kişi adama saldırmışlar anlaşılan, sert kayaya çarptıklarını geç farketmişler. Allah daima iyi insanlarla karşılaştırsın. Komşuluk çok önemli. 6 3 Yanıtla

Advertisement