SİLAHLI SALDIRIDA YAŞAMINI YİTİREN UZMAN ÇAVUŞ ÇORUM'DA TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Güncel

SİLAHLI SALDIRIDA YAŞAMINI YİTİREN UZMAN ÇAVUŞ ÇORUM'DA TOPRAĞA VERİLDİ

İZMİR'in Foça ilçesinde, iki kardeşin silahlı ve sopalı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Serkan Özten (32), bugün memleketi Çorum'da toprağa verildi.

07.03.2023 14:08  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Foça ilçesinde, iki kardeşin silahlı ve sopalı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Serkan Özten (32), bugün memleketi Çorum'da toprağa verildi. Cenaze töreninde uzman çavuşun annesi Yasemin Özten. 'Yavrum sen daha bebeğine doyamadın' diye gözyaşı döktü. İzmir'in Foça ilçesinde bir süredir husumetli olduğu komşuları Canali ve Salih Y. kardeşler tarafından pompalı tüfek ve sopalı saldırı sonucu öldürülen Foça Jandarma Komando Okul Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Serkan Özten'in cenazesi bugün memleketi Çorum'a getirildi. Evli ve 1 çocuk babası Özten için burada Akşemseddin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, Serkan Özten'in yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 11 aylık kızı Esila, yakınları tarafından babasının tabutunun üstüne bırakıldı.

ANNE YASEMİN ÖZTEN : SEN DAHA YAVRUNA DOYAMADIN

Serkan Özten'in eşi Didem Özten, güçlükle ayakta durdu. Annesi Yasemin Özten oğlunun tabutuna sarılıp, 'Yavrum canım ciğerim yanıyor. Ben sana doyamadım yavrum, kurban olurum boyuna posuna. Sen daha bebeğine doyamadın yavrum' diyerek gözyaşı döktü. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Serkan Özten, Ulu Mezarlık'ta toprağa verildi.

Törene, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, askeri yetkililer, ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. (DHA)

SİLAHLI SALDIRIDA YAŞAMINI YİTİREN UZMAN ÇAVUŞ ÇORUM\'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SİLAHLI SALDIRIDA YAŞAMINI YİTİREN UZMAN ÇAVUŞ ÇORUM'DA TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement