Bodrum'da silahlı kavgaya karışan oyuncu Mustafa Üstündağ serbest bırakıldı - Son Dakika
Magazin

Bodrum'da silahlı kavgaya karışan oyuncu Mustafa Üstündağ serbest bırakıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Ralli Kupası töreninde çıkan kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen aralarında ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da bulunduğu 5 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üstündağ, "Gördüğünüz gibi serbest bırakıldık. Daha sonra bir basın açıklaması yapacağım. Adalet yerini buldu" dedi.

12.04.2021 19:25  Güncelleme: 07:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupasının 1'inci Ayak Bodrum Rallisinin kupa töreninin ardından oyuncu Mustafa Üstündağ (44) ve beraberindeki 5 kişi, ralli sırasında yaşanan kazayla ilgili komite üyelerini ihmalkarlıkla eleştirdi. Kupa töreninin yapıldığı alanda Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi ile komite üyeleri ve federasyon yetkilileri arasında tartışma çıktı.

BİR KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine federasyon yetkililerinden 3 kişi darbedilirken, Üstündağ'ın yanındaki H.K. iddiaya göre arbede sırasında tabancayla H.G'yi sağ dizinden yaraladı. Kavga ihbarı üzerine törenin yapıldığı alana çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bodrum'da silahlı kavgaya karışan oyuncu Mustafa Üstündağ serbest bırakıldı

ÜNLÜ OYUNCUNUN DA ARASINDA BULUNDUĞU 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kavgaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden, olayda bacağından yaralanan H.G, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcı, diğer 5 şüpheliden Mustafa Üstündağ ile olayda tabanca ile H.G'yi yaraladığı ileri sürülen H.K'nin tutuklanmasını talep etti.

Bodrum'da silahlı kavgaya karışan oyuncu Mustafa Üstündağ serbest bırakıldı

5'İ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA 6 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen aralarında Üstündağ'ın da bulunduğu diğer 5 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÜSTÜNDAĞ: ADALET YERİNİ BULDU

Adliye çıkışında ağabeyi ve arkadaşlarına sarılan Mustafa Üstündağ, "Gördüğünüz gibi serbest bırakıldık. Bir yanlış anlaşılma oldu. Daha sonra bir basın açıklaması yapacağım. Adalet yerini buldu" dedi.

Bodrum\'da silahlı kavgaya karışan oyuncu Mustafa Üstündağ serbest bırakıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Bodrum'da silahlı kavgaya karışan oyuncu Mustafa Üstündağ serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • kado: diziyi gerçek sanan çapsız rol buyuk geldş taşıyamadı 6 1 Yanıtla
  • ya he hee: he he yanlis anlasilma olmus kafasina attik ayaga geldi hakim bey arkadas sakar mi dediniz hakimde o muro kardes yinemi sen dedi birakti anlasilan 3 1 Yanıtla
  • mudur: bu hala kendini muro saniyor 2 1 Yanıtla
  • TAVŞAN MANSUR: NALET OLSUN İÇİNDEKİ SPOR SEVGİSİ 0 0 Yanıtla
  • FATİH ALTUNDİŞ: eskıyamısın oyuncumusun güya...... 0 0 Yanıtla
  • Ayıp : Haklı bile olsan sanatçı örnek insan dır. Yakışmadı. En azından çıkıp özür dilemek gerek yok sa herkes in bakışı artık farklı olur 0 0 Yanıtla
  • Cembaba: Emniyet ve adalete yazıklar olsun silahla adam yaralama nezamandan beri serbest bırakılıyor.gariban yapsa en az 2 yıl yer.Adaletin ibresi patlamış.Adalet saraylarında herzaman Yazar,Adalet mülkün temelidir, yani paran varsa adalet var yoksa adalet yok.aksini söyleyen hukukçu çıkamaz.çıksada yalan söyler 0 0 Yanıtla
  • Kadir : Ağzını burnu nu kırmamışlarda 0 0 Yanıtla
  • ZİYAA: Ne o la Muro'luğun mu tuttu Musti? 0 0 Yanıtla
  • düşinist: ula muro, hayırdır oğul silahşörmüsün sen. sizin gibi sanatçının,ulan sanati bile oynamaya almışlar 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement