Tartıştığı kişinin iş yerine ateş açan şahıs, kavgayı ayırmayı çalışan genci vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Tartıştığı kişinin iş yerine ateş açan şahıs, kavgayı ayırmayı çalışan genci vurdu

Trabzon'da kavga ettiği kişinin iş yerine silahla rastgele ateş eden bir şahıs, o esnada çevrede bulunan ve kavgayı ayırmaya çalıştığı öğrenilen 29 yaşındaki genci vurarak öldürdü. Kurşun yağdırdıktan sonra kaçan saldırgan, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

28.09.2021 18:32  Güncelleme: 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar ilçesine bağlı Kalkınma Mahallesi Çinili Sokak'taki bir emlakçının önünde Hüseyin Avni B. ve kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma çevredeki esnafın araya girmesiyle kavga son buldu.

SİLAHINI ALDIKTAN SONRA GERİ GELİP İŞYERİNE ATEŞ AÇTI

Bir süre sonra silahını alarak tekrar emlakçının önüne gelen Hüseyin Avni B., işyerine rastgele ateş etmeye başladı. O esnada çevrede bulunan Cem Karaca (29) isimli şahıs tabancadan çıkan kurşunun hedefi oldu. Başına aldığı kurşun ile yere yığılan genci gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi.

Tartıştığı kişinin iş yerine ateş atan şahıs, kavgayı ayırmayı çalışan genci vurdu

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralanan genç sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi. Hastanede ameliyata alınan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tartıştığı kişinin iş yerine ateş atan şahıs, kavgayı ayırmayı çalışan genci vurdu

SALDIRGAN YAKALANDI

Kurşun yağdırdıktan sonra kaçan Hüseyin Avni B. ise polis ekiplerinin kısa sürede yaptığı çalışma sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Silahlı kavgada sokakta bulunan park halindeki araçlarda zarar görürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tartıştığı kişinin iş yerine ateş atan şahıs, kavgayı ayırmayı çalışan genci vurdu

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞIRKEN KURŞUNUN HEDEFİ OLMUŞ

Öte yandan, silahlı kavgada ağır yaralanan Cem Karaca'nın işletmeciler arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken, kurşunun hedefi olduğu öğrenildi.

Tartıştığı kişinin iş yerine ateş açan şahıs, kavgayı ayırmayı çalışan genci vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tartıştığı kişinin iş yerine ateş açan şahıs, kavgayı ayırmayı çalışan genci vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • serdal şimşek: Takım elbise giyer, kravat takar. Aslında o gence ateş etmedim der, kazara oldu der ; alacağı ceza yarı yarıya düşer. Üç beş sene sonra da çıkar!!! 0 0 Yanıtla
  • m.yener arıkan: kavgadan sonra gidip tabanca getirmiş ve ateş etmeye başlamış, bu şahsın tasarlayarak teammüden adam öldürmekten yargılanması ve hakikaten ağır bir ceza alması lazım ama bakalım ne kadar ceza alacak 0 0 Yanıtla

Advertisement