Kavram Okulları'nda Öğretmenler Günü Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Kavram Okulları'nda Öğretmenler Günü Heyecanı

Kavram Okulları\'nda Öğretmenler Günü Heyecanı

1974 yılından beri eğitim – öğretim faaliyetlerini, eğitimde yaratıcılığı ve inovasyonu ön planda tutarak sürdüren Özel Bursa Kavram Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Tavacı Recep Usta Tuana Balo Salonunda coşku içerisinde kutladı.

29.11.2017 09:28  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Öğretmenler Günü heyecanı, Özel Bursa Kavram Okulları'nın üç kampüsünde de yaşandı. Gün boyunca anaokulundan liseye kadar tüm öğrenciler öğretmenleri için hazırladıkları çalışmaları sunup onlara duygu dolu anlar yaşattılar. Günün sonunda da 200'ün üzerinde Özel Bursa Kavram Eğitim Kurumları öğretmenleri, idarecileri ve çalışanları aileleriyle birlikte Tavacı Recep Usta Tuana Balo Salonunda bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Gününde birçok önemli etkinliğe imza atan Tavacı Recep Usta Tuana Balo Salonu, bu kez de Özel Bursa Kavram Eğitim Kurumlarına ev sahipliği yaptı. Tuana Balo Salonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere unutamayacağı bir gece yaşattı. Geceye özel menüler ile ağırlanan öğretmenler keyifli bir gece yaşadı.

Gecede konuşan Özel Bursa Kavram Okulları Kurucusu Hakan Taş "Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm meslektaşlarımın bu özel gününü kutluyorum. Meslek aşkınız ve ışığınız hiç sönmesin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kavram Okulları'nda Öğretmenler Günü Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement