Kaya, Tffhgd Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Kaya, Tffhgd Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Zonguldak’ta eski futbol hakemi Ümit Kaya, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi’nin olağan genel kurulunda başkanlığa adaylığını açıkladı.

17.01.2018 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta eski futbol hakemi Ümit Kaya, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi'nin olağan genel kurulunda başkanlığa adaylığını açıkladı.

Kent merkezinde görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen Başkan Adayı Ümit Kaya, "Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesinin 25 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan genel kurulunda biz ekip arkadaşlarımız ile beraber 'Ben değil biz ruhuyla' adaylığımızı buradan resmen açıklıyorum. Yönetimimizde Osman Özdemir, Deniz Kardaş, Murat Kaskur ve Burhan Orhan oluşmaktadır. Şahsım Ümit Kaya olarak yılladır ben bu camiaya 17 yaşımda adım attım. Yıllarca bu camianın içerisinde bulundum ve yıllarca ekmeğiniz yedik ve bize çok büyük değerler kattı. Bizlerde aktif klasman hakemliğimizin sona ermesiyle beraber camiamıza daha iyi hizmet edebilmek için böyle bir derneğimize aday olmayı düşündüm ve aday olarak camiamıza hakemlerimize ve gözlemcilerimize hizmet etmek için bu yola girdik. Söylediğimiz gibi camia bize çok şey kattığı için bizde kendimizi camiamıza borçlu hissettiğimiz için aday olduk. Zonguldak Hakem ve Gözlemciler vizyonunu geliştirmek için bu zamana kadar yapılan emeklere çok teşekkür ediyoruz. Ama biz Türkiye'de Zonguldak Hakemliği çok yer tutmaktadır. Bu hakemliği çok daha üst seviyelere getirmek için gerek sosyal anlamda gerek hakem ve gözlemcilerimiz için çok daha iyi hizmetler vermenin çabasındayız. Amacımız birlik ve beraberlik. Bunu biz hiçbir zaman bozmak istemiyoruz. Böyle bir düşünceyle yola çıkmadık. Biz yönetim kurulu üyelerimizi oluştururken 15 kişilik bir listemiz vardı. Bu camiaya kimler daha çok daha iyi hizmet edebilir, kimler zaman ayırabilir. Bunu düşünerek hareket ettik. Bu vesile ile bu arkadaşlarla yola çıkma ihtiyacı duyduk" ifadelerine yer verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaya, Tffhgd Başkanlığına Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement