Kayak merkezinin güvenliği JAK timine emanet - Son Dakika
Güncel

Kayak merkezinin güvenliği JAK timine emanet

- Kayak merkezinin güvenliği JAK timine emanet Van İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Arama Kurtarma timleri, yerli ve yabancı turistlerin huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmesi amacıyla kayak merkezinde görev aldı.

12.02.2022 09:56  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Kayak merkezinin güvenliği JAK timine emanet

VAN - Van İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Arama Kurtarma timleri, yerli ve yabancı turistlerin huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmesi amacıyla kayak merkezinde görev aldı.

Önleyici kolluk devriyeleri icra eden JAK timleri, bölgeye kayak yapmak için gelen vatandaşların rahat bir tatil geçirmelerini sağladıkları gibi yaşanabilecek olumsuz durumlara da anında müdahale ediyor. Gevaş ilçesi Abalı Kayak Merkezi'nde görevlendirilen JAK timleri, bir taraftan güvenliği sağlarken, bir taraftan da vatandaşa yardımcı oluyor.

Konuyla ilgili İHA muhabirine konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, JAK timlerinin Abalı kayak merkezinde 7/24 saat esasına göre görev yaptığını söyledi. Vali Bilmez, JAK ekiplerimiz araçlarıyla gölgede göreve başlamış durumdalar. Bu yıl bölgemiz iyi bir kar aldı, yıllar sonra bölgemiz kar yağışında iyi durumda. Karın kalitesi de kayak açısından oldukça güzel, hala bir yumuşama olmadı. Umarım bu yıl iyi bir sezonumuz olur, JAK ekibi de bölgeye güzel bir katkı sundu. AFAD ekipleri de kayak merkezinde polis ve jandarmamıza çığda müdahale eğitimi vermekte, oda ayı bir güzellik kattı. Tesisimiz çok aktif bir şekilde kullanılmakta. İnşallah bu sezon biraz daha uzun sürer diye umut ediyorum. Kayak merkezi çalıştığı müddetçe JAK ekiplerimizde orada olacak" dedi.

Kayak merkezinin güvenliği JAK timine emanet
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayak merkezinin güvenliği JAK timine emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement