Kayalıklar arasında sıkışmış halde bulunan yaşlı kadın yaşamını yitirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Kayalıklar arasında sıkışmış halde bulunan yaşlı kadın yaşamını yitirdi

Adıyaman'da 3 gün önce evinden ayrılan ve kayalıkların arasına sıkışmış halde bulunan 82 yaşındaki Hanım Bağcı'dan acı haber geldi. Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

16.04.2021 16:35  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinden 3 gün önce çıkan alzheimer hastası Hanım Bağcı'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis ekiplerince başlatılan çalışma sonuç vermeyince, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kırsal alanda arama başlattı.

KAYALIKLAR ARASINA SIKIŞMIŞTI

Çalışmalar sürerken merkeze bağlı Zey köyündeki ormanlık alanda yaşlı bir kadının kayalıklar arasında sıkıştığı öğrenildi. İhbarla bölgeye gelen AFAD ekiplerince 1 saat süren çalışmanın ardından Hanım Bağcı, mahsur kaldığı kayalıkların arasından çıkartılarak sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapıldı.

Kayalıklar arasında sıkışmış bulunan kayıp yaşlı kadın, kurtarılamadı

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan yaşlı kadın doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Bağcı'nın cenazesi yapılan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kayalıklar arasında sıkışmış halde bulunan yaşlı kadın yaşamını yitirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayalıklar arasında sıkışmış halde bulunan yaşlı kadın yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Ottoman: Devletin Hastanesi'ne sağ giden ölü çıkıyor sağlam giden sağlıksız geri dönüyor doktor yok hemşire yok hizmet yok Sadece bina var 16 28 Yanıtla
  • Doga: 82 sene mucadele et sonun böle olsun..acı bir olay allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 34 1 Yanıtla
  • Eğitim şart : Ülkede cahil çok eğitim şart 19 11 Yanıtla
  • Ricky martin: Böyle mudahalemi olur yuhhh be afad 2 kayanin arasında kadını oldurdunUz ya helal olsun yaşayan kadinida oldurdunuz. Böyle ilk yardım olursa olacağı bu 20 10 Yanıtla
  • Yoksul: Hastaneye giden ölüyor? 19 10 Yanıtla
  • Osmanlı torunu: Bazıları saçmalamış sanki 25 yasindaki genc hasta biriymis gibi hastaneye giden ölüyor demiş ama kadin orda kac saat kaldı ve 82 yasinda bir kadın bir suru hastaligi varmis alzaymır şeker tansiyon sanki sorunsuz bir insanmis ve ölmüş gibi yazmislar sapa saglam biri adiyamanin bu sogugunda disarda 1 gün kalsin da ben göreyim kayaların arasında anca saçmalıyorsunuz az mantikli olun 25 1 Yanıtla
  • Smsn: Yahu kadincagizi kurtarirken öldurmusler.. 10 15 Yanıtla
  • ferhat: allah rahmet eylesin bu tip hastalara daha fazla dikkat etmemiz lazım çünkü ne yaptığının bilincinde değil 24 0 Yanıtla
  • Vatandaş: sen çok iyi biliyorsun bu işi madem gidip oraya yardım etseydin. ramazan ramazan ağzımı bozmak istemiyorum. 10 10
  • Haydar : Senin Allah belanı versin 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Muğla'da Arızalanan Tekne Kıyı Emniyet Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
    11:28 Muğla'da Arızalanan Tekne Kıyı Emniyet Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıçiftlik açıklarında içinde 4 kişinin bulunan 17 metre uzunluğundaki tekne, makine arızası sonrası sürüklenmeye başladı. Tekneden yapılan yardım çağrısı üzerine Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri, KIYEM-6 hızlı tahlisiye botuyla tekneyi emniyetle yanaştırdı.

  • Samsun'da Kumar Operasyonu: 12 Kişi Yakalandı
    11:28 Samsun'da Kumar Operasyonu: 12 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, kumar oynayan 12 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, kumar oynayan kişilere idari para cezası verilirken iş yeri sorumluları hakkında adli işlem yapıldı.

  • Kağıthane'de 'Pamuk' isimli ördek taksici tarafından ezilerek öldürüldü
    11:26 Kağıthane'de 'Pamuk' isimli ördek taksici tarafından ezilerek öldürüldü

    Kağıthane'de yaşayan Anahıt Khachatryan, 'Pamuk' isimli ördeğinin bir taksici tarafından ezilerek öldürüldüğünü iddia ederek adliyeye şikayetçi oldu. Khachatryan, ördeğinin canını kaybetmesinin ardından gözyaşları içinde açıklama yaparak, 'Maddi, manevi davacıyım. O bir can, bizim gibi bir can' dedi.

  • Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı
    11:21 Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonunda 15 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kırıkkale'de son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 15 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 6,72 gram metamfetamin, 42 adet ecstasy ve 275 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar
    11:21 Cezaevine girmekle korkuttukları yaşlı kadını 900 bin lira dolandırdılar

    Denizli'de yaşayan bir yaşlı kadını cezaevine girmekle korkutarak dolandıran 3 şüpheli, jandarma tarafından 4 saat içinde yakalandı. Şüpheliler, yaşlı kadından aldıkları 900 bin liralık altın ve paralarla birlikte yakalandı. Dolandırılan yaşlı kadın ise kısa sürede altın ve paralarına geri kavuştu.

  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.

  • Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
    11:18 Balıkesir'de otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen kazada, otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Hürriyet Caddesi'nde Naci Kamış Bulvarı kavşağında gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Melih Özmen, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı
    11:16 Bodrum'da 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan operasyonlarda 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen ise yakalandı. Ayrıca, olaylarda 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

  • Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları
    11:16 Niğde'de Kırmızı Işık İhlali Kaza Yaralıları

    Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil başka bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Haiti'de Çetelerin Saldırısı Sonucu 12 Kişi Öldü
    11:15 Haiti'de Çetelerin Saldırısı Sonucu 12 Kişi Öldü

    Haiti'nin başkenti Port-au-Prince'te çetelerin saldırısı sonucu bir sokakta 12 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Çeteler, başkentin lüks banliyölerinde evleri yağmalayarak şiddet olaylarını artırmıştı. Başbakanın istifa kararına rağmen şiddet devam ediyor.

  • 6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur' verildiği iddiası
    11:10 6 kilo kokain çalınan adli emanete, 'içici memur' verildiği iddiası

    Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nda uyuşturucu muhafaza edilen bölümde 6 kilo kokainin çalındığı ortaya çıktı. Olayın ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu içici olduğu bilinmesine rağmen görevine devam ettirilmesi, usulsüzlük iddialarını gündeme getirdi.


Advertisement