Kayalıklara Düşen Paraşütçü Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kayalıklara Düşen Paraşütçü Yaralandı

Kayalıklara Düşen Paraşütçü Yaralandı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü yaparken kayalıklara düşen bir kişi yaralı olarak kurtarıldı.

21.03.2017 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü yaparken kayalıklara düşen bir kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Fuat Kayalı, Şarköy ilçesinde paraşütçülerin yoğun olarak kullandığı Uçmakdere mevkisinde yamaç paraşütü yaptığı sırada kontrolünü kaybederek kayalıklara düştü.

Kayalı'nın düştüğünü gören diğer paraşütçüler, telsizle durumu alanda bekleyen ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD ve Tekirdağ Belediyesi İtfaiye ekipleri geldi.

Yamaç kayalık alanda sıkışan paraşütçüye güçlükle ulaşan ekipler, uzun süren çalışmaların ardından Kayalı'yı bulunduğu yerden çıkardı.

Vücudunda kırıklar bulunan ve yaralı olarak kurtarılan Kayalı, Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığına ait helikopter ile Tekirdağ Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayalıklara Düşen Paraşütçü Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement