Kayalıklardaki Ceset Soruşturması; Çocukluk Arkadaşı ile 3 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kayalıklardaki Ceset Soruşturması; Çocukluk Arkadaşı ile 3 Kişi Gözaltına Alındı

KARTAL sahilinde kayalıkların üzerinde başından vurularak öldürülmüş olarak bulunan Tolga Aksünger(24)'in, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinden gelen çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlendi.

29.03.2019 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARTAL sahilinde kayalıkların üzerinde başından vurularak öldürülmüş olarak bulunan Tolga Aksünger(24)'in, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinden gelen çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlendi. Şüpheli Sındırgı'da kendisine yardım ve yataklık yapan 2'si ünivestite öğrencisi 3 kişi ile birlikte gözaltına alındı. Olayın şüphelisi Birdal Ş.'nin "Susma" hakkını kullandığı öğrenildi.

Kartal, Kordon boyu mahallesinde 26 Mart 2019 tarihinde vatandaşlar deniz kenarındaki kayalıklarda birinin yattığını söyleyerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri başında kan izi bulunan Tolga Aksünger'in cesedi ile karşılaştı. İlk bakışta düşerek başını kayalara vurmuş gibi duran Tolga Aksünger'in yapılan incelemede tabanca kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

POLİS 10 PLAKALI OTOMOBİLİ TAKİBE ALDI

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olayla ilgili başlattıkları çalışmada görgü tanıkları ve kamera görüntülerini kullanarak 10 plaka numaralı,  mavi renkte bir otomobili tespit etti. Bu otomobilin olayın hemen öncesinde Balıkesir'den İstanbul'a geldiği belirlendi. Polis, Balıkesir, İstanbul arasındaki oto yoldaki kamera görüntülerini inceleyerek aracın plakasını tespit etti.

İKİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BALIKESİR POLİSİNE TESLİM OLDU

Polis şüphelilerin peşine düşerken, Balıkesir Cinayet Büro Amirliğine başvuran üniversite öğrencileri S.İ.(19), S.A.(20) polise teslim olarak cinayeti itiraf etti. Gençler polise "Yanımızda daha önceden tanıdığımız Birdal Ş. vardı. Bize bir otomobil kiralamamızı İstanbul'a gezmeye gideceğimizi söyledi. Parasını o verecekti. Dediğini yaptık. Birlikte İstanbul'a geldiğimizde arkadaşıyla buluşacağını söyledi. Buluşma sırasında kavga ettiler o adamı öldürdü. Korktuk onunla birlikte kaçtık." dediler.

ŞÜPHELİ SINDIRGI DA YAKALANDI

Bunun üzerine polis olayın zanlısı Birdal Ş.'yi aramaya başladı. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde olduğu tespit edilen şüpheli Birdal Ş. gözaltına alınırken, ona İstanbul'da barınma imkanı sağlayan A.T.(31) de yakalandı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen 4 kişi olayla ilgili sorgulandı Cinayet Büro Amirliğinde öldürdüğü kişinin çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen Birdal Ş. cinayetin sebebi konusunda konuşmayarak ifade vermedi ve "susma" hakkını kullandı. Birdal Ş.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayalıklardaki Ceset Soruşturması; Çocukluk Arkadaşı ile 3 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement