Kayalıklardan Düşen Kişi Öldü - Son Dakika
Yerel

Kayalıklardan Düşen Kişi Öldü

Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Çınardibi köyünde kayalıklardan yaklaşık 100 metrelik uçuruma düşen kişi öldü.

01.01.2012 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Çınardibi köyünde kayalıklardan yaklaşık 100 metrelik uçuruma düşen kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, köyden, dağda gezmek istediğini söyleyerek ayrılan 56 yaşındaki Ferhat Karasoy, kayalık bölgede dengesini kaybederek yaklaşık 100 metrelik uçuruma düştü. Cep telefonu ile köydeki ağabeyi Murat Karasoy'u arayarak yardım isteyen Ferhat Karasoy, ağabeyi ve yakınlarının olay yerine ulaşmasından kısa süre sonra hayatını kaybetti.

Ferhat Karasoy'un ağabeyi Murat Karasoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin İstanbul'da yaşadığını ve birkaç gün önce bir yakınlarının cenaze törenine katılmak üzere köye geldiğini bildirdi. Kardeşinin gezmek için dağa çıktığını kaydeden Murat Karasoy şunları söyledi:

"Öğle saatlerinde Tutuz Çakıllığı mevkinde gezmeye gitti. Akşam üzeri cep telefonundan aradı ve "Uçurumdan düştüm, çok kötüyüm" dedi. Düştüğü yer sarp ve kayalık bir alan olduğu için birkaç saat sonra olay yerine ulaşabildik. Ulaştığımızda yaşıyordu ancak çok kısa süre sonra hayatını kaybetti."

Öte yandan, Ferhat Karasoy'un cesedinin Akseki Kaza Kurtarma ekibi tarafından çıkarılma çalışmalarının arazi şartları ve yağış nedeniyle sonuçsuz kaldığı, cesedin çıkarılması için Antalya kent merkezinden arama ve kurtarma ekibi beklendiği öğrenildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayalıklardan Düşen Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement