Kaybolan Çocuğu Manavgat Şelalesi'nde Arıyorlar - Son Dakika
Güncel

Kaybolan Çocuğu Manavgat Şelalesi'nde Arıyorlar

Kaybolan Çocuğu Manavgat Şelalesi\'nde Arıyorlar

Antalya'da dün serinlemek için girdiği Manavgat Irmağı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Resul Koca'ya ulaşılamadı.

20.08.2011 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da dün serinlemek için girdiği Manavgat Irmağı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Resul Koca'ya ulaşılamadı. Oymapınar Barajı'nın kapaklarının kapatılmasın ardın su seviyesinin azalmasıyla birlikte, Manavgat Şelalesi'nin altında bulunan mağaralara giren dalgıçlar, Koca'yı bulmak için çalışmalarını sürdüyor.

Manavgat Irmağı'na dün saat 16. 30 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için giren Resul Koca, akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen kurtarma ekipleri, Koca'nın bulunması için ırmakta arama yaptı. Geceyarısı sona eren arama çalışmaları bugün saat 07. 00'de Manavgat Şelalesi'nde yeniden başladı. Şelaledeki çalışmalara, Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar, özel bir şirkete bağlı dalgıçlar ve Manavgat Belediyesi İtfaiyesi ekipleri katıldı. Manavgat Oymapınar Barajı'nın kapaklarının kapatılmasın ardın su seviyesinin azalmasıyla birlikte, dalgıçlar Manavgat Şelalesi'nin altında bulunan mağaralara dalarak Resul Koca'yı aradı. Arama çalışmalarını Sarılar Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Erkan Ersoy ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Enver Özkal da izledi. Halkın da katıldığı arama çalışmaları halen sürüyor.

TURİSTLER ŞAŞIRDI

Diğer yandan, Oymapınar Barajı'nın kapaklarının kapatılması nedeniyle Manavgat Şelalesi'nin su seviyesinin oldukça düştüğü gözlendi. Şelaleye gelen turistler, bu manzara karşısında şaşırdı. Rehberler, turistlere bilgi vererek durumun geçici olduğunu anlatmaya çalıştı. Hatıra fotoğrafı çektiren turistler bir süre arama çalışmalarını da izledi. - Antalya/ Manavgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybolan Çocuğu Manavgat Şelalesi'nde Arıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement