Kayboldu zannettiği 60 altın, çantasının astarından çıktı - Son Dakika
Yaşam

Kayboldu zannettiği 60 altın, çantasının astarından çıktı

Bursa'da ev almak için biriktirdiği 60 altını koyduğu çantada bulamayan bir kişi soluğu polis merkezinde aldı. Ancak polis ekipleri altınları çantanın astarında bulunca söz konusu kişi gözyaşlarına hakim olamadı.

07.08.2020 11:18  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da ev almak için biriktirdiği 60 altını koyduğu çantada bulamayan Murat Kahraman, soluğu poliste aldı. Çantayı kontrol eden Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ise altınları çantanın astar kısmında buldu. Altınları bulununca mutluluktan ağlayan Kahraman, polislere teşekkür etti.

60 ÇEYREĞİ LAPTOP ÇANTASINA KOYDU

Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde yaşayan Murat Kahraman, ev alabilmek için yıllarca altın biriktirdi. 60 tane çeyrek ve tam altını, bir çoraba sarıp, laptop çantasına koydu.

Bir süre sonra çantasını kontrol eden Kahraman, altınları göremeyince Görükle Polis Merkez Amirliği'ne gitti. Çanta 'delil' olarak el konularak, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Kayboldu zannettiği 60 altın, çantasının astarından çıktı

ALTINLAR ÇANTANIN ASTARINDA ÇIKTI

Çantayı inceleyen polis memuru Serbülent Küme, altınların olduğu çorabın astara sıkıştığını fark etti. Küme'nin altınları bulması üzerine Murat Kahraman'a telefonla bilgi verildi. Hemen polis merkezine gelen Murat Kahraman, mutluluktan gözyaşı dökerek, altınlarını teslim aldı.

Kayboldu zannettiği 60 altın, çantasının astarından çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kayboldu zannettiği 60 altın, çantasının astarından çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • 60 ceyrek ??: 60 ceyrekle ev mi aliniyormus ??? 700 lira bir ceyrek 42 bib tl eder evin kapisini alirsin anca 10 8 Yanıtla
  • Tırko: Kayıp olmamış ki bulunsun... 7 6 Yanıtla
  • Dilocan: Malmi arıyon gel gör ülkemi bol miktarda var 8 4 Yanıtla
  • halilibo: ne mallar var sallasan ses cıkartırdı zaten 3 8 Yanıtla
  • Serhann: Peşinat yapar birader.İkinci el alırsa 200-250 civarı evler var.Kiradan iyidir. 4 1
  • Cahil insan: Daireyi seksen bine mal edip dörtyüze satmakta çok hayırlı Allah uyanıkları sever ve rızgını arttırır 2 2 Yanıtla
  • Ekonomist: Aldığında kimbilir 100 yada o civarlardaydı deli kazandırdı 4 0 Yanıtla
  • ALİ: Üstüne 150 bin kredi çeker gariban işi bir ev alır 0 0
  • Hht: Sen bu akılla fazla yaşayamazsın dostum çok zekisin:):) 0 0
  • S.beyaz: Ne çeyreği kardeşim tam altın onlar.bir kaç güne tam tanesi altın 4-5 milyarı bulur.604240 tl. ahanda evin parasının yarısı çıktı 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı
    23:22 Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı

    Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yukarıbalcılar köyünde meydana gelen trafik kazasında araç şarampole yuvarlandı ve 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı
    23:17 Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı

    Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü, çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar programında bir araya geldi. Programda, çocuklara renkli uçan balonlar ve pamuk şekerler dağıtılarak minik misafirlerin yüzlerinde tebessümler oluşturuldu. İftarın ardından dualar eşliğinde bereketin paylaşıldığı anlar yaşandı. Müdür Veske, programa katılan herkese desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin düzenleneceğini müjdeledi.

  • Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı
    23:11 Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde kurusıkı tabanca ile oynayan 16 yaşındaki C.A. ve O.D., tabancanın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuklar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi
    22:56 Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

    Muğla Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı kapsamında, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık'ın da katıldığı programda, şehitler için dua edildi ve konuşmalar yapıldı. Vali Akbıyık, şehit yakınları ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onlara minnet ve şükranlarını iletti.


Advertisement