Kayınbiraderlerine Ateş Açtı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kayınbiraderlerine Ateş Açtı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kayınbiraderlerine Ateş Açtı: 1 Ölü, 2 Yaralı

RİZE'de İsmail P., tartıştığı kayınbiraderlerinden 55 yaşındaki İsmail Beyhan'ı cadde ortasında tabancayla vurarak öldürdü, 44 yaşındaki Mahmut Beyhan'ı yaraladı.

27.10.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RİZE'de İsmail P., tartıştığı kayınbiraderlerinden 55 yaşındaki İsmail Beyhan'ı cadde ortasında tabancayla vurarak öldürdü, 44 yaşındaki Mahmut Beyhan'ı yaraladı. Olayda, yoldan geçen 74 yaşındaki Harun K. de seken kurşunla yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Olay, saat 13.45 sıralarında Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. İsmail P. ile aralarında husumet bulunduğu kayınbiraderleri İsmail ve Mahmut Beyhan'la sokakta karşılaştı, taraflar arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönen tartışmada İsmail P. belinden çıkardığı tabancasıyla kayınbiraderi İsmail ve Mahmut Beyhan'a yönelterek ateşledi. Silah sesleri üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 15 mermi kovanının bulunduğu olayda vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan İsmail Beyhan, ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Mahmut Beyhan ve olayda çevrede yürüdüğü sırada yerden seken kurşunun bacağına isabet etmesiyle yaralanan 74 yaşındaki Harun K. da yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay sonrası kaçan şüpheli İsmail P.'nin yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.

- Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayınbiraderlerine Ateş Açtı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.


Advertisement