Kayınvalidesini Öldürdü Evini Yaktı - Son Dakika
Güncel

Kayınvalidesini Öldürdü Evini Yaktı

Kayınvalidesini Öldürdü Evini Yaktı

Giresun'da 2 çocuk annesi Müjdehan B., kayınvalidesi 78 yaşındaki Fatma B'yi öldürdükten sonra evini ateşe verdi.

02.01.2012 03:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Müjdehan B., kayınvalidesi 78 yaşındaki Fatma B'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra evini de ateşe verdi. Bugün doğumgünü olan B., Facebook'a 'Ben böyle olsun istemedim. Haksızlıklara gelemedim. Evet, doğum günüm kutlu olsun karanlık kapılarda' yazdıktan sonra jandarmaya teslim oldu.

Giresun'da giyim mağazası işleten Müjdehan B., bu sabah erken saatlerde merkeze bağlı Erikliman Köyü'nde yalnız yaşayan kayınvalidesi Fatma B'yi ziyarete gitti. Kayınvalidesi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Müjdehan B., yaşlı kadını bıçakla vücudunun birçok yerinden yaraladı. Bıçak darbelerinin ardından kaçmak isteyen Fatma B., evinin bahçesinde yere düştükten bir süre sonra hayatını kaybetti. Bu sırada kayınvalidesinin evini ateşe veren Müjdehan B., Giresun'daki evine döndü. Köylüler yangını farkedince itfaiyeye haber verdi, ancak Fatma B'nin evi kullanılamaz hale geldi. Olay yerine giden köylüler de yaşlı kadının evin bahçesindeki cesedini buldu.

FACEBOOK'A MESAJ YAZDI

Bugün doğumgünü olan Müjdehan B., Giresun'daki evine geldikten sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, 'Ben böyle olsun istemedim. Haksızlıklara gelemedim. Evet, doğum günüm kutlu olsun karanlık kapılarda' mesajını yazdı. Erikliman Köyü muhtarlık azalığı görevini de yürüten B., daha sonra Erikliman Muhtarı'nı arayarak kayınvalidesini öldürdüğünü söyledi ve bulunduğu yeri bildirdi. Jandarma ve polis ekiplerince evinde gözaltına alınan B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Fatma B'nin cesedi ise otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayınvalidesini Öldürdü Evini Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement