Kayıp Ecem Davasında Flaş Gelişme - Son Dakika
Güncel

Kayıp Ecem Davasında Flaş Gelişme

Kayıp Ecem Davasında Flaş Gelişme

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan Balçiçek İlter'le Olay Yeri programında önemli bir gelişme yaşandı.

15.02.2018 17:17  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 Ocak tarihinde kaybolan 17 yaşındaki Ecem Balcı'ya ne olduğunu bildiği iddia edilen Süleyman K., genç kızla ilgili sorgulanmak için cezaevinden çıkarıldı.

ECEM'İN SIRRI DEFİNECİ SÜLEYMAN'DA MI?

SÜLEYMAN K.'NİN AİLESİ GÖZALTINA ALINDI!

Kanseri yenen Ecem'in kayboluşundan bir hafta sonra intihar eden anne Esra Ercömert'in imam nikahlı eşi Süleyman K. yaklaşık bir aydır, evinde müzeye ait tarihi eser ve uyuşturucu bulundurmaktan cezaevinde bulunuyordu. Emniyet güçleri defineci olduğu iddia edilen Süleyman K.'nin ablası Sultan K., Kezban K., ağabeyi Yusuf K. ve oğlu Emin K. 'yi gözaltına aldı.

Polisler ayrıca daha önce inşaat kazısı yaparken bir kafatası bulduğunu ve ilgili olduğunu düşündüğü için yakın arkadaşı Süleyman K.'ye verdiğini itiraf eden Ergin adlı bir kişiyi de gözaltına aldı.

KANSERİ YENEN ECEM'E NE OLDU?

Kocaeli'de kaybolan genç kız en sonra annesinin erkek arkadaşı Süleyman K. ile mesajlaştı. Ecem Balcı erkek arkadaşına, "Süleyman Amca beni aldı. Define bulmuş" dedi. Olay Yeri ekibi Ecem'in SIM kartının 5 Ocak günü Süleyman K.'nin telefonuna takıldığını ve 7 Ocak'a kadar telefonda kaldığını ortaya çıkardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayıp Ecem Davasında Flaş Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement