Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı

Çanakkale'de geçen 4 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan 22 yaşındaki zihinsel engelli kıza, Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir barakada tecavüz ettiği iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.

16.07.2018 16:38  Güncelleme: 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesinde geçen 4 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan 22 yaşındaki zihinsel engelli G.U. adlı kıza, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir barakada tecavüz ettiği iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.

Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı

ENGELLİ KIZ, POLİSLER TARAFINDAN ESKİŞEHİR'DE BULUNDU

Çanakkale Çan'da oturan G.U., 4 Temmuz günü çerez almak için evinden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. G.U., önceki gün Eskişehir'de polisler tarafından bulundu ve haber verilmesiyle gelen annesi S.U.'ya teslim edildi.

Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı

ENGELLİ KIZ, 9 KİŞİNİN KENDİSİNE TECAVÜZ ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

G.U., evden çıktıktan sonra rahatsızlanması üzerine yanında duran TIR ile Bursa'nın İnegöl ilçesine gittiğini ve burada 9 kişinin kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek başına gelenleri annesine anlattı. Anne S.U. da kızını alıp İnegöl'de jandarma karakoluna giderek şikayette bulundu.

Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı

HAYVAN ÇİFTLİĞİNDEKİ BARAKAYA GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİLER

Uzman eşliğinde karakolda ifade veren G.U., İnegöl'de kırsal mahallede dolaşırken yanına gelen bir kişinin kendisini araca bindirdiğini ve ormanlık alanda bir hayvan çiftliğindeki barakaya götürerek tecavüz ettiğini ileri sürdü. G.U., daha sonra bu kişinin arkadaşlarının da kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Kimse olmadığı sırada barakadan kaçtığını anlatan G.U., otostop çekerek önce Kütahya'ya, buradan da trenle Eskişehir'e gittiğini söyledi. İfadesi sırasında fenalaşan G.U., İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edildi.

Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı

ENGELLİ KIZA TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞÜPHELİLER GÖZALTINDA

Jandarmanın yaptığı çalışmalar sonunda G.U.'yu aracıyla barakaya götürüp tecavüz ettiği ileri sürülen C.Y. ile arkadaşları E.G., T.G., U.C., E.C., M.K., A.Y., İ.K. ve S.B. gözaltına alındı. Şüphelilerden birisinin, barakadan kaçan kızı yolda görüp aracına aldığı ve baraj mevkiine götürerek tekrar tecavüz ettikten sonra yol kenarında bıraktığı iddia edildi.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edilen 9 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • nakavut: Bunlari.asmayacaksin... cekicle ezeceksin..... 18 0 Yanıtla
  • Yılmaz: Daha Yeter gereken yapılsın bu İmansızlara karşı 14 0 Yanıtla
  • AKP 70 YIL ÖNCE GELMELİYDİ Kİ: Bunların hepsi bugün hadım edilmişti 5 7 Yanıtla
  • halk: Bunları merkez bir yerde demir kafesin içinde yakacan bütün tv ler canlı yayınlayacak izlemeyenide demir çubukla döve döve getirecen 11 1 Yanıtla
  • Ah adalet neredesin: Asıl özürlü olan bunlar o masum temiz aklı öyle pislikleri dusunemeyecek birine bunları yapmak.... Enough sadece 10 0 Yanıtla
  • Yazık: İçlerinden biride günahtır, yasaktır deyipte ihbar edecek kadar şerefli değilmiş. 900 kişide olsa böylemi olacaktı. Ne oluyor biz insanlara.. 9 0 Yanıtla
  • GERCEK: YETER ARTIK GETIRIN SU IDAMI DAHA KAC TANE CAN VE AILE YANACAK 9 0 Yanıtla
  • Karadeniz : Nasıl bir millet olduk 8 0 Yanıtla
  • karadeniz53ülkücü: ALLAHIM GARİBİM ZAVALLI BACIMIZ KIZIMIZ NELER ÇEKMİŞ. İŞTE BEN HER ZAMAN DİYORUMYA BUNLARA İDAM HADİM GELİR AZ BUNLARIN HE GÜN ARA ARA ETLERİNİ LİME LİME KESİP VERECEN ODUN ATEŞ FIRININA. BU AŞAĞILIK HOLİGAN SÜRÜSÜ MAHLUKATLARI İÇERDE SAKİN BESLEMEYİN BUNLARI DİREKT SORGUSUZ SUALSIZ YAKIN GEBERSİN GİTSİNLER. KIZIMIZA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. 6 0 Yanıtla
  • mersinli: idam ödül olur bunlara ömür 70 yaşına gelinceye kadar işkence edeceksiniz 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement