Kayıp Genç İnşaatta Asılı Halde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Genç İnşaatta Asılı Halde Bulundu

Kayıp Genç İnşaatta Asılı Halde Bulundu

Üsküdar'da 16 gündür kayıp olan Mehmet Akbaba, bir inşaatın bodrum katında iple asılmış halde bulundu.

26.11.2012 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da 16 gündür kayıp olan Mehmet Akbaba, bir inşaatın bodrum katında iple asılmış halde bulundu.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Tarih Caddesi üzerindeki boş arazide oyun oynayan çocuklar tuvalet ihtiyacını gidermek üzere girdikleri boş bir inşaatta bir cesetle karşılaştı. Çocukların ailelerine haber vermesiyle birlikte olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, inşaatın tavan kısmına boynundan iple asılan şahsın günler önce hayatını kaybettiğini belirledi. Kolları kemerle arkadan bağlanan, yüzü tanınmaz hale gelen ve kolundaki dövmesinden tanınan kişinin, 16 gün önce ortadan kaybolan hazır giyim atölyesinde çalışan Mehmet Akbaba olduğu ortaya çıktı. Akbaba'nın 11 Kasım günü ailesine, "İzmir'den Esin adındaki arkadaşım gelecek. Onunla buluşup yemek yiyeceğiz" diyerek evden ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı kaydedildi.

Mehmet Akbaba'nın birkaç ay önce Ümraniye'de 7 yerinden bıçaklanarak yol kenarına ölüme terk edildiğini söyleyen dayısı Ali Akkurt, "Bıçaklayıp yolda ölüme terk etmişler. Bize bir şey anlatmadı. Motosiklet çarptığını söyledi" dedi.

Ceset üzerinde inceleme yapan olay yeri inceleme uzmanları, Mehmet Akbaba'nın kayıp olduğu gün öldürülmüş olabileceğini bildirdi. Günlerdir olay yerinde asılı halde bulunduğu düşünülen cesedin uzadığı öğrenildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna daha sonra da Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Genç İnşaatta Asılı Halde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement