Kayıp İkizler Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Kayıp İkizler Ortaya Çıktı

Kayıp İkizler Ortaya Çıktı

Bad Godesberg'de Gençlik Dairesi'nin koruması altındayken kaybolan ikizler Sima ve Sinan ortaya çıktı.

28.02.2012 19:59  Güncelleme: 07:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bad Godesberg'de Gençlik Dairesi'nin koruması altındayken kaybolan ikizler Sima ve Sinan ortaya çıktı. Bonn Polisi, ikizlerin bir aile dostlarının evinde bulunduğu bilgisini verdi. İkiz kardeşlerin evden alınarak tekrar yurda götürüldüğü belirtildi.

Almanya'nın Bonn kentindeki Bad Godesberg'te Gençlik Dairesi'nin korunması altındayken kaybolan ikizler Sima ve Sinan (15) bulundu.

İkiz kardeşlerin, önceki gün bir aile dostlarının evine geldiği ortaya çıktı. Sağlık durumları iyi olduğu bildirilen ikiz kardeşlerin, polis tarafından Gençlik Dairesi'ne götürüldüğü kaydedildi. Yaklaşık bir aydır ikizlerden haber alınamaması üzerine önceki gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtilen Sevgül Erdal, güzel haberi polisin kendisini araması sonucu öğrendi.

BURUK SEVİNÇ

İkizlerin bulunması için çeşitli çalışmalar yapan ve en son Bad Godesberg'te bir yürüyüş düzenleyen Umut Yıldızı Derneği Başkanı Kamil Altay, çocukların bulunmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Altay, "Sağlıklı olarak döndükleri için sevinçliyiz. Ama sevincimiz buruk. Öğrendiğimize göre Gençlik dairesi çocukları birbirinden ayırıp, birbirinden uzak yerlere göndermeyi planlıyor. Sima ve Sinan, birbirlerinden ve annelerinden ayrılma korkusuyla yurttan kaçmışlardı. Buna rağmen bu iki çocukla ilgili hala böyle bir karar vermeleri anlaşılır gibi değil. Bu çocukların annelerine verilmesini istiyoruz. Onları bu şekilde ayırmanın kime ve neye faydası olacak' Bunu engellemek için Yeşiller milletvekili Arif Ünal'ın desteğiyle KRV Parlamentosu dilekçe komisyonuna başvuracağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Kayıp İkizler Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı
    12:19 Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı

    Afganistan'ın bazı bölgelerinde son üç gündür etkili olan şiddetli yağış, kar yağışı ve sel baskınları sonucunda 33 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Seller nedeniyle 600'den fazla ev hasar gördü, tarım arazileri ve yollar tahrip oldu. Yardım kuruluşları selden etkilenen ailelere yardım sağlamaya devam ediyor.

  • Boyabat'ta Orman Yangını: 5 Hektarlık Alan Zarar Gördü
    11:58 Boyabat'ta Orman Yangını: 5 Hektarlık Alan Zarar Gördü

    Sinop'un Boyabat ilçesinde çıkan yangında 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Yangın, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saatte söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Advertisement