Kayıp İş Adamının Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Kayıp İş Adamının Ölü Bulunması

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, cesedi ormanlık alanda bulunan iş adamı Ali Özdemir'in vurulduğu tabancanın denizde aranmasına devam edildi.

18.01.2018 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, cesedi ormanlık alanda bulunan iş adamı Ali Özdemir'in vurulduğu tabancanın denizde aranmasına devam edildi.

İş adamı Ali Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında, cinayet zanlısı M.Ö'nün Bitez Adaboğazı mevkisinde denize attığı değerlendirilen suç aleti tabancanın bulunması için başlatılan çalışmalar sürdürüldü.

Bu kapsamda Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğünden 9 kişilik dalgıç ekibi, bugün de arama yaptı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle önceki günlere göre daha erken denizden çıkmak zorunda kalan dalgıçlar, suç aletine rastlamadı.

Dalgıçlar özellikle, daha önce bulunan ve kime ait olduğu inceleme sonucunda ortaya çıkacak 2 cep telefonunun çıkarıldığı mevkide dedektörlerle arama gerçekleştirdi. Gözaltındaki şüphelilerden M.Ö.'nün ifadesinde, tabancayı telefonların bulunduğu bölgeye attığını söylediği öğrenildi.

Söz konusu tabancaya ulaşılamaması nedeniyle çalışmaların bugünkü kısmına son verildi.

Bodrum'da 6 Ocak'ta kaybolan iş adamı Ali Özdemir'in aracı, Konacık Mahallesi'nde yol kenarında park edilmiş halde bulunmuş, bölgede arama çalışması yapılmıştı. İtirafı sonucu yakın arkadaşı M.Ö. tarafından öldürüldüğü anlaşılan Ali Özdemir cinayetiyle ilgili M.Ö, eşi T.Ö, kayınpederi A.S. ve baldızı K.S gözaltına alınmış, suç aleti tabancanın bulunması için denizde arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp İş Adamının Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe ve Eczacıbaşı Sultanlar Ligi finalinde karşı karşıya
    11:50 Fenerbahçe ve Eczacıbaşı Sultanlar Ligi finalinde karşı karşıya

    Sultanlar Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe ile Eczacıbaşı yarın şampiyonluk için sahaya çıkacak. İki takım arasında gerçekleşecek olan final maçı büyük bir heyecanla bekleniyor.

  • Türkiye'nin Darüsselam Büyükelçisi: Tanzanya, Doğu ve Güney Afrika pazarı için geçiş noktası
    11:49 Türkiye'nin Darüsselam Büyükelçisi: Tanzanya, Doğu ve Güney Afrika pazarı için geçiş noktası

    Türkiye'nin Darüsselam Büyükelçisi Mehmet Güllüoğlu, Tanzanya'nın birçok alanda yatırım imkanı sunduğunu belirterek bu ülkenin, Doğu ve Güney Afrika pazarı için geçiş noktası olduğunu söyledi.

  • Hanönü Belediyesi Park ve Bahçelerde Bakım Çalışması Başlattı
    11:49 Hanönü Belediyesi Park ve Bahçelerde Bakım Çalışması Başlattı

    Hanönü Belediye Başkanlığı, ilçedeki park ve bahçelerde bakım çalışması başlattı. Belediye personeli tarafından ağaçlar budanırken, çimler biçilip çiçeklerin bakımı yapıldı. Belediye Başkanı Metin Yamalı, daha güzel bir Hanönü için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, 'Her bakımdan ilçemizi örnek bir ilçe yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Personelimizle daha güzel bir Hanönü için gece gündüz demeden çalışıyoruz.' dedi.

  • Adıyaman'da Jandarma Tarafından Uyuşturucu Operasyonu
    11:48 Adıyaman'da Jandarma Tarafından Uyuşturucu Operasyonu

    Adıyaman'da jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada 213 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı
    11:48 Samsun'da 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı

    Samsun'da, hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ş, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. E.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 21 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda Miniklere Trafik Eğitimi Veriliyor
    11:47 Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda Miniklere Trafik Eğitimi Veriliyor

    Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı çocuk trafik eğitim parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor. Şanlıurfa Valiliği koordinesinde gerçekleştirilen eğitimlerde çocuklara trafik bilinci aşılanıyor.

  • Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor
    11:46 Kahramanmaraş'taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor

    Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası meydana geliyor. Bölge esnafı, kazaların sürücü hataları ya da yolun durumuyla ilgili olduğunu belirtiyor. Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu üzerinde sık sık trafik kazaları yaşanıyor. Esnaf, sürücülerin hızlı seyir halindeyken virajlarda kaza yaptığını ve yolun dar olmasının da kazalara neden olduğunu ifade ediyor. Esnaf, önlem alınması gerektiğini vurgulayarak trafik kontrolünün artırılmasını talep ediyor.

  • Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor
    11:46 Mansur Yavaş: Belediyelerin Borçları İsrafı Gösteriyor

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP ve MHP'den devralınan belediyelerin toplam borcunun 100 milyarı bulmasını değerlendirdi. Yavaş, lüks belediye binaları yapmanın ve çöp projelere para harcamanın doğru olmadığını belirtti.


Advertisement