Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Amcasına Şok Telefon: Başınız Sağ Olsun - Son Dakika
3.Sayfa

Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Amcasına Şok Telefon: Başınız Sağ Olsun

Ağrı'da kaybolan ve günlerdir kendisinden haber alınamayan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'in amcasını gizli numaradan arayan bir kadın "Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu" dedi.

21.06.2018 12:26  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'in bulunması için çalışmalar aralıksız sürdürülürken Leyla'nın amcasına gelen bir telefon ise güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

HER TAŞIN ALTINA BAKILIYOR

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen kadavra ve ceset arama köpeğinin de katılımıyla yedinci günde sazlık ve bataklık arazide arandı. Aydemir'in köyde gidebileceği alanlar, uzman ekipler eşliğinde yeniden tarandı. Arama çalışmalarından bir sonuç alınamazken ekiplerin, köy dışındaki alanlarda da küçük Leyla'yı arama çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Amcasına Şok Telefon: Başınız Sağ Olsun

KÖYDEKİ ÇOCUKLAR TEDİRGİN

Leyla'nın kaybolmasının ardından köyde çocuklar tedirgin oldu. Leyla'nın bir araçla kaçırıldığına dair iddialarda bulunan çocuklar, ailelerinin yanından uzağa ayrılamaz oldu. Çocuklar, "O gün yanımıza gelen beyaz minibüsteki kişiler, 'Gelin size şeker verelim' dediler. Biz korkup kaçınca, onlar da köyden hızla uzaklaştı" dediler.

Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Amcasına Şok Telefon: Başınız Sağ Olsun

LEYLA'NIN BABASI MEDYUMDAN MEDET UMDU

Leyla'nın kaybolmasının üzerinden yedi gün geçtiğini ve artık umutlarının tükendiğini ifade eden baba Nejdet Aydemir, "Arıyoruz, ama bulmadık. Çalışmalara 2-3 bin kişi katılıyor. Herkes seferber olmuş. Yakın köylere kadar her taraf tarandı. Kızım kaçırıldı. Dün Kars'a gittim. Bir hocayla görüştüm. Hoca (medyum) bana kızımızın yaşadığını söyledi. Uzak bir yerde. Yeşil bir çadırda duruyor. Onlara huzur vermiyor. Çocuk kesinlikle yaşıyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde görülüyor" dedi.

Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Amcasına Şok Telefon: Başınız Sağ Olsun

AMCASINA ŞOK TELEFON: BAŞINIZ SAĞ OLSUN

Öte yandan bugün Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Leyla'nın amcası gelen telefon ihbarını jandarma ekipleriyle paylaştı. İhbarda kendisini bir kadının aradığını belirten amca Yusuf Aydemir, "Gizli numaradan bir kadın aradı. Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu dedi. Sonra telefonu komutana götürdüm ve karşıdaki kadın telefonu hemen kapattı" diye konuştu. Jandarma ekipleri gelen telefonunun tespiti için çalışmalara başladı.

Öte yandan Kayseri'de 2009 yılında 3 çocuğun kaybolmasına bakan özel ekibin Ankara'dan Erzurum'a gelmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Ağrı\'da Kaybolan Minik Leyla\'nın Amcasına Şok Telefon: Başınız Sağ Olsun
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağrı'da Kaybolan Minik Leyla'nın Amcasına Şok Telefon: Başınız Sağ Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (83)

  • ANNE: RABBİM BUGÜN LEYLANIN SAĞ SALİM ANNE VE BABASINA KAVUŞMASINI GÖSTER BİZE 20 0 Yanıtla halil ibrahim: Amin 4 0
  • Hoca: : Mevcut yasalar hiçbir suçluyu caydırmadığı gibi, yanan yüreklere de merhem olmuyor. Bunların birkaç tanesini ibreti alem için sallandırmadan mesele çözülmez. 20 0 Yanıtla
  • Tırcı: Bu numara ne kadar gizliymiş? devlet anında bulur kimin aradığını. 19 0 Yanıtla
  • İdam idam: Eğer bu kız öldürüldüyse kimse susmasın yollara çıkılsın Türkiye ayağa kalksın idam çıksın bağirin Boğaz'ımız yırtılana dek bağirin giden gelmiyor anasının kuzusu kınalı kuzum nereye gittin kurban olduğum 17 1 Yanıtla
  • Radar: Bulun şu fıstığı artık. Allahım yardım et 16 0 Yanıtla
  • FARUK: ALLAHIM SEN BU ÇOCUĞU SAĞ SALIM ANNE VE BABASINA KAVUŞTURUR, 15 1 Yanıtla
  • Cok uzgun: Su an ezan okunuyor ve bende herkes gibi senin sag salim yasiyor olman icin bir an once bulunman icin dua ediyorum yavrum bir mucize olsun ve sen sag salim bulun herkes gibi bende amcadan supheleniyorum artik konusturmanin zamani geldi cunku mobeselerde oyle bir minubus tespit edilmedi yalan oldugu cikti ortaya hersey ortada yeter artik gec kalmayin nolur ya 13 1 Yanıtla
  • Katılıyorum: İdam için çıkacağım yarın Leyla'nın resmini alip susmayın sanatçılar iş adamları el ele olalım idam gelsin 13 1 Yanıtla
  • ALLAH DAN KORKUN: yazık günah ya ne istediniz kücücük kızdan Allah dan korkar insan 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement