Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni derede bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni derede bulundu

Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni derede bulundu Sakarya'nın Pamukova ilçesinde ailesi tarafından polise kayıp başvurusu yapılan 49 yaşındaki bedensel engelli şahsın cansız bedeni, derede bulundu.

28.03.2022 11:28  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni derede bulundu

SAKARYA - Sakarya'nın Pamukova ilçesinde ailesi tarafından polise kayıp başvurusu yapılan 49 yaşındaki bedensel engelli şahsın cansız bedeni, derede bulundu.

Olay, Pamukova ilçesi Yenice Mahallesi D-650 karayolu mevkiinden geçen Karandere'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 49 yaşındaki bedensel engelli olduğu öğrenilen Ergün Özdemir için ailesi polis ekiplerine başvurdu. Dün kayıp başvurusu yapılan şahıs için arama çalışmaları başlatıldı. Bu sabah saatlerinde ise dere içerisinde hareketsiz şekilde yatan kişiyi gören vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Hayatını kaybeden şahsın ise aranan Ergün Özdemir olduğu tespit edildi. Özdemir'in cansız bedeni itfaiye ekiplerince sudan çıkartıldı. Yapılan incelemeler sonrasında şahsın cenazesi Pamukova İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konu ile ilgili inceleme sürüyor.

Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni derede bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp olarak aranan şahsın cansız bedeni derede bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.


Advertisement