Kayıp Rus Helikopterine Ulaşıldı: 3 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp Rus Helikopterine Ulaşıldı: 3 Ölü

Rusya’nın İrkusts vilayetinde düşen Mi-8 helikopterinin enkazı bulundu, tüm mürettebatın hayatını kaybettiği bildirildi.

03.09.2018 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın İrkusts vilayetinde düşen Mi-8 helikopterinin enkazı bulundu, tüm mürettebatın hayatını kaybettiği bildirildi.

Rusya'nın Acil Durumlar Bakanlığı'nın Sibirya Bölgesel Merkezi, 2 Eylül'de Rusya'nın İrkusts vilayetinde düşen Mi-8 helikopterinin enkazına ulaştıklarını açıkladı. Yetkililerin açıklamasına göre, İrkutsk Bölgesi'ne düşen Mi-8 helikopterinin yakınlarında 3 kişinin cesedinin de bulunduğu açıklandı. Yapılan açıklamada, "Kurtarma ekipleri uydu ile bilgi vererek helikopter kalıntıları yakınında helikopter mürettebatının cesetlerini bulduklarını haber verdiler" denildi.

Öte yandan, cesetleri kaza mahallinden taşımak için çalışmalar yapılıyor. Kurum ayrıca, uluslararası komisyonun, helikopterin düşüş nedenlerini araştıracağını da duyurdu. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp Rus Helikopterine Ulaşıldı: 3 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı
    12:50 Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

    Adıyaman merkezinde, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı bisiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı
    12:50 Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı

    Kadıköy'de kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan bir şahıs, 8 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine yakın olan bir taksici tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı
    12:49 Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen nişan töreninde silahla havaya ateş eden M.G., B.K. ve R.A. isimli 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan ve tabancalarına el konulan şüpheliler, idari para cezası verildikten sonra serbest bırakıldı.

  • 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı
    12:42 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı

    Sakarya'da bir evin içerisinde 'anı olarak kalsın' diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayı araştırıyor.

  • Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı
    12:41 Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı

    Kırklareli'nde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın dereye devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Egemen K. (25) idaresindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye devrildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü ve araçta bulunan Sıla D. (25), sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • 12:37 "Tedavi olmak istiyorum" deyip üst geçide çıktı

    Antalya'da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti. Tedavi edilmek istediğini söyleyen genç, itfaiye eri tarafından ikna edildi.

  • Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü
    12:36 Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, M.P. adlı bir kişi ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
    12:36 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken saldırgan, sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

  • Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı
    12:34 Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Advertisement