Kayıp Sedanur için özel eğitimli köpekler devrede - Son Dakika
3.Sayfa

Kayıp Sedanur için özel eğitimli köpekler devrede

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 6 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ'ı bulmak için polis ekipleri tarafından kadavra köpeği ile arama çalışması başlatıldı.

28.11.2022 21:04  Güncelleme: 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 6 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ'ı bulmak için polis ekipleri tarafından kadavra köpeği ile arama çalışması başlatıldı.

Gazipaşa'da 24 Kasım Perşembe günü ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan Sedanur Uludağ'ın ailesi kızlarının bulunması için kayıp başvurusunda bulunmuştu. Beşinci günde de haber alınamayan genç kızı arayan ekipler, çalışmalarını bugün tamamlamış ve bölgeden ayrılmıştı. Genç kızın son görüldüğü Koru Mahallesi Poyraz Limanı mevkiinde yeniden hareketlilik başladı. Genç kızın şemsiyesinin bulunduğu alanda tekrar çalışma başlatan polis, özel eğitimli kadavra köpeği ile arama-tarama faaliyeti gerçekleştirdi. Şu ana kadar yapılan aramalarda 21 yaşındaki genç kıza ulaşılamazken, ekipler kadavra köpeği ile arama çalışmalarına devam ediyor - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayıp Sedanur için özel eğitimli köpekler devrede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da Silah Kaçakçılarına Operasyon: 7 Tutuklama
    16:12 Kastamonu'da Silah Kaçakçılarına Operasyon: 7 Tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda silah kaçakçılarına yönelik 44 adrese baskın düzenlendi. Operasyonda 28 kişi gözaltına alındı ve hakim karşısına çıkarılan 7 kişi tutuklandı.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement