Kayıp sevgilisini aramak için Müge Anlı'ya katılan evli adamın bir sevgilisi daha ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Kayıp sevgilisini aramak için Müge Anlı'ya katılan evli adamın bir sevgilisi daha ortaya çıktı

Müge Anlı'nın programında 38 gündür kayıp olan Fatma Öz ile ilgili ilginç gelişmeler yaşandı. Öz'ün evli ve 2 çocuklu olduğu halde birlikte yaşadığı sevgilisi Bahri Bey dün programda silahla intihara kalkıştı. Bugün ise Bahri Bey'in başka bir sevgilisi olduğu iddia edilen Yasemin Hanım ortaya çıktı. Yasemin Hanım, "Evli olduğu için ilişkimiz bitti, sadece arkadaşız" derken, Öz'ün kardeşi ise Fatma'nın kaybıyla ilgili Yasemin Hanım'ı suçladı.

26.05.2021 19:59  Güncelleme: 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen evli bir erkekle beraber yaşayan 2 çocuk annesi Fatma Öz 38 gündür kayıp. Bugünkü programda, Öz'ün kaybıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Evli ve 2 çocuklu olmasına rağmen Fatma Öz ile birlikte yaşayan Bahri bey, kaybolan sevgilisiyle ilgili Müge Anlı'ya başvurmuş, dünkü programda ise silahla intihara kalkışmıştı. Bahri Bey'in hastanede tedavisi devam ediyor.

Kayıp sevgilisini aramak için Müge Anlı'ya katılan evli adamın bir sevgilisi daha ortaya çıktı
Bahri Bey

EVİ HIZLI BİR ŞEKİLDE TEMİZLEMİŞLER

Fatma Öz kaybı sonrası yayını ihbar kabul eden Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Müdürlüğü Ekipleri ve Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Savcılık talimatıyla harekete geçerek kayıp şahsın evinde inceleme çalışmaları başlattı. Alanda hummalı bir çalışma gerçekleştirildi, evin pırıl pırıl olduğu dikkatlerden kaçmazken kaybın ardından gerçekleştirilen bu acele temizlik çalışması akıllarda şüphe uyandırdı.

Kayıp sevgilisini aramak için Müge Anlı'ya katılan evli adamın bir sevgilisi daha ortaya çıktı
Kayıp Fatma Öz

YENİ SEVGİLİSİ YAYINA KATILDI

Bugün ise yayına Bahri Bey'in sevgilisi olduğu iddia edilen Yasemin Hanım katıldı. Yasemin Hanım, Fatma Öz konusunda bir şey görüp duymadığını söyleyerek, Öz ile ilgili Bahri'ye gerekli tavsiyeler verdiğini, ''Polise git'' dediğini ama Bahri'nin "Biz bulalım" dediğini iddia etti. Yasemin Hanım, "Fatma ile ilgili konularda bir bilgim yok. Hiç tanışmadık. Bahri ile tanıştıktan sonra içerisinde bulunduğu durumu bana anlatınca her şeyden haberim oldu" dedi. ''Bahri hayatımda ama aramızda aşk yok'' sözlerini de ekledi.

Kayıp sevgilisini aramak için Müge Anlı'ya katılan evli adamın bir sevgilisi daha ortaya çıktı
Yasemin Hanım

FATMA ÖZ'ÜN KARDEŞİ YASEMİN HANIMI SUÇLADI

Fatma Öz'ün kardeşi Mehmet Öz ise çok çarpıcı iddialarda bulundu. Yasemin Hanım'ın her şeyi bildiğini Bahri Bey ile birlikte olmak için ablasını ortadan kaldırdıklarını iddia etti. Mehmet Bey dün yayın sonrası, Bahri Bey'in Yasemin Hanım'ı farklı numaradan arayıp tembihlediğini, Bahri Bey'in Yasemin Hanım'ın ve Mahmut Bey'in beraber evi temizlediğini ileri sürdü.

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI

Yasemin Hanım'ın sürekli olarak Bahri beyi savunması ise Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Anlı, "Sizi kandırmış bunun farkında mısınız? derken, Yasemin Hanım, "Kandırsa ne var?" deyince Anlı da "O tabi sizin değeriniz, sizin kendinize verdiğiniz değersizlik" ifadelerine yer verdi.

Kayıp sevgilisini aramak için Müge Anlı\'ya katılan evli adamın bir sevgilisi daha ortaya çıktı

Son Dakika Magazin Kayıp sevgilisini aramak için Müge Anlı'ya katılan evli adamın bir sevgilisi daha ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Böyle Programları İzlemem : Maşallah tebrik ediyorum kadınlar erkeklerden daha fena çıktı. 5 0 Yanıtla
  • MM: muhtemelen kızla tartışırken istemeden de olsa öldürdü. panikle arkdaşını aradı temizlediler kadını yokettiler. şimdi köşeye sıkışınca hemen intihar. gebersin 3 0 Yanıtla
  • Rüknettin dede: Programa nasıl silahla çıktı 1 0 Yanıtla
  • CEREN: REİS HELAL MÜGE ANLI 1 0 Yanıtla

Advertisement