Kayıp Zihinsel Engellinin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Zihinsel Engellinin Cesedi Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde, kendisinden 11 gündür haber alınamayan 28 yaşındaki zihinsel engelli Mustafa Ali Yorulmaz'ın cesedi bir çoban tarafından bulundu.

06.02.2018 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde, kendisinden 11 gündür haber alınamayan 28 yaşındaki zihinsel engelli Mustafa Ali Yorulmaz'ın cesedi bir çoban tarafından bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kırcağız Mahallesi'nde ailesiyle zeytin hasadına çıktıktan bir süre sonra arazide kaybolan zihinsel engelli Yorulmaz'ın cesedi, Akdağ mevkisinde koyun otlatan çoban tarafından dere yatağında bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yorulmaz'ın cenazesi, mahalleli tarafından yaklaşık 2 kilometre ilerdeki araçların bulunduğu bölgeye getirildi.

Mustafa Ali Yorulmaz'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kırcağız Mahallesi'nde yaşayan ve zeytin hasadı için araziye çıkan Yorulmaz ailesi, bir süre sonra yanlarındaki zihinsel engelli çocukları Mustafa Ali Yorulmaz'ın kaybolduğunu fark ederek İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Milas ve Bodrum AKUT ekiplerine durumu bildirmiş, arama çalışmalarından bir sonuç elde edilememişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Zihinsel Engellinin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, sürü halinde Çemişgezek ilçe merkezine indi. Dünya Doğa Koruma Birliği'nce yayımlanan 'Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'ndeki dağ keçileri Çemişgezek ilçe merkezine indi. Caddede gezen keçiler ardından parkta otlandı. İnsanlardan korkmayan keçiler, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası kayıt altına alındı.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.


Advertisement