Kaymakam Aksu Göreve Başladı - Son Dakika
Yaşam

Kaymakam Aksu Göreve Başladı

Kaymakam Aksu Göreve Başladı

Erzurum’un Aşkale İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek’in Muğla’nın Yatağan ilçesine atanması ile ilçe kaymakamlığına Adıyaman’nın Tut İlçesi Kaymakamı Mehmet Aksu atandı.

05.09.2017 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Aşkale İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek'in Muğla'nın Yatağan ilçesine atanması ile ilçe kaymakamlığına Adıyaman'nın Tut İlçesi Kaymakamı Mehmet Aksu atandı.

Yaz Kararnamesi ile Aşkale ilçe kaymakamlığına atanan Aksu bugün itibari yeni görevine başladı. Kaymakam Mehmet Aksu, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada, "Görevimize hayırlısı ile bugün itibarı ile başladık. Yapacağımız görev süresince vatandaşlarımızla birlikte istişare içerisinde her gönle hitap edeceğiz" dedi.

Mehmet Aksu kimdir?

1985 yılında Diyarbakır'da doğdu. 2007 yılında Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Diyarbakır Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine başladı. Adana Seyhan İlçesinde Mülkiye Teftiş Stajı, Kırşehir İli Mucur İlçesinde Kaymakam Refikliği Stajı, Konya İli Doğanhisar İlçesinde 6 ay süre ile Kaymakam Vekilliği yaptı. 2010-2011 yıllarında ABD South Carolina Üniversitesinde Puplic Management and Leadership programını başarı ile tamamladı. 2012-2015 yılları arasında Uşak ili Ulubey ilçesi Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra 3 Ağustos 2015 tarihinde Adıyaman'ın Tut ilçesinde görevine başladı. 2017 yaz kararnamesi ile Aşkale'ye atandı. Evli ve bir erkek çocuk babasıdır. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kaymakam Aksu Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement