Kaymakam Alibeyoğlu Jandarma Karakolunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Alibeyoğlu Jandarma Karakolunu Ziyaret Etti

Kaymakam Alibeyoğlu Jandarma Karakolunu Ziyaret Etti

Bitlis’in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Gölbaşı Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

04.12.2017 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Gölbaşı Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan ile birlikte, Gölbaşı Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek rütbeli personel ve askerlerle sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi. Alınan güvenlik tedbirleri, yapılan çalışmalar ve karakol ile ilgili brifing aldı. Alibeyoğlu başarılı çalışmalarından dolayı jandarma personeline teşekkür ederek vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanması için yapılan asayiş uygulamalarının etkili bir şekilde devam etmesini isteyerek, güvenlik güçlerine görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Alibeyoğlu jandarma karakol komutanlığı hatıra defterine görüşlerini yazdıktan sonra, nöbet kulübelerinde incelemelerde bulundu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Alibeyoğlu Jandarma Karakolunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement