Kaymakam Bağlı'dan Parkinson Hastasına Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yaşam

Kaymakam Bağlı'dan Parkinson Hastasına Tekerlekli Sandalye

Kaymakam Bağlı\'dan Parkinson Hastasına Tekerlekli Sandalye

Araban ilçesi Kaymakamı Emin Bağlı, 8 yıldan beri Parkinson hastalığı yüzünden yatağa mahkum yaşayan 80 yaşındaki Cafer Çelik’in tekerlekli sandalye talebini yerine getirerek yüzünü güldürdü.

29.11.2017 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban ilçesi Kaymakamı Emin Bağlı, 8 yıldan beri Parkinson hastalığı yüzünden yatağa mahkum yaşayan 80 yaşındaki Cafer Çelik'in tekerlekli sandalye talebini yerine getirerek yüzünü güldürdü.

Araban İlçe Kaymakamı Emin Bağlı, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Araban Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü müdürleri ve gazetecilerle birlikte ilçe merkezi ve kırsalında ikamet eden dul, hasta, yetim, yaşlı, fakir ve yardıma muhtaç hak sahibi aileleri ziyaretlerinde, 10 gün önce ilçeye bağlı Hasanoğlu kırsal mahallesinde eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan 8 yıldan beri Parkinson hastalığı yüzünden yürüyemediği için yatağa mahkum olarak yaşayan 80 yaşındaki Cafer Çelik'i evinde ziyaret etti. Çelik, Kaymakam Bağlı'ya 8 yıldan beri hastalığı yüzünden yürüyemediğini yatağa mahkum yaşadığını, Kaymakam Bağlı'dan tekerlekli sandalye istedi. Tekerlekli sandalye talebini Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin ettirerek, yerine getirdiği tekerlekli sandalyeyi 10 gün sonra Araban Kaymakamı Emin Bağlı Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç ve Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behcet ile birlikte Hasanoğlu kırsal mahallesine giderek 80 yaşındaki Parkinson hastası Cafer Çelik'e tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Kaymakam Bağlı,"80 yaşındaki Parkinson hastası Cafer Çelik'e, 10 gün önce evini ziyaret ettiğim sırada benden tekerlekli sandalye istemiştin. Senin talebini yerine getirdim. Devlet söz verdiyse verdiği sözü yerine getirir. Ben burada devleti temsil ediyorum. Devletten başka bir isteğin varsa söyle onu da hemen yerine getireyim. Sen yeter ki mutlu ol, devletin görevi vatandaşını mutlu etmektir. Onun tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sorunlarını gidermektir. Araban Kaymakamı olarak ben de bu görevimi yerine getiriyorum. Araban Kaymakamlığı'nın kapısı sonuna kadar sen ve senin gibi hak sahibi aileler ve insanlar için hep açıktır. Dilediğiniz zaman makamıma gelebilir, günün her saatinde telefonla da arayabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı gidermek benim görevimdir. Yeter ki bilgim olsun" şeklinde konuştu.

80 yaşındaki Parkinson hastası Çelik ise, "10 gün önce sizden tekerlekli sandalye istemiştim. 10 gün gibi kısa bir sürede bana verdiğiniz sözü yerine getirdiniz. Hem de evime kadar getirip evimde bana teslim ettiniz sayın Kaymakamım, Allah sizden razı olsun. 8 yıldan beri hastalığım nedeniyle yatağa mahkum olarak yaşıyordum, bundan sonra bu tekerlekli sandalye ile çocuklarım beni dışarı çıkarıp gezdirebilecekler. Allah devletimize zeval vermesin diye dua ederek şu anda çok mutlu ve sevinçliyim kaymakamımıza teşekkür ederim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kaymakam Bağlı'dan Parkinson Hastasına Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement