Kaymakam Baygüven'in Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Baygüven'in Köy Ziyaretleri

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bulent Baygüven, köyleri gezerek incelemede bulundu.

22.06.2018 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bulent Baygüven, köyleri gezerek incelemede bulundu.

Saklı, Yolüstü, Üçyol, Soğucak, Öğütlü, İncirli, Bayırlı, Büyükdere, Yakaköy ve Akalin köyünde vatandaşlarca karşılanan Kaymakam Baygüven, köylerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek köyün ihtiyaç ve sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Köy ziyaretlerinin devam ettiğini belirten Baygüven, vatandaşlar ve köy muhtarlarıyla beraber ihtiyaç ve sorunlarını dinleyip eksikleri belirleyip en kısa zamanda giderileceğini söyledi.

Vatandaşın her türlü sorunu için devlet kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirten Kaymakam Baygüven, şunları kaydetti:

"İlçemize bağlı köylerin yanı sıra mezraları da ziyaret ediyoruz. Köylülerle oturup dert ve sıkıntılarını dinliyoruz. Köylerimize ciddi anlamda yatırım yaptık. Su, yol, yas evi, parke taşı döşemesi yaptık. Eğitim yatırımlarını önemsiyoruz. Muhtarlarımız ile köyün ve köylünün sorun ve ihtiyaçlar üzerine konuştuk. Eksiklerini tespit edip en kısa zamanda gidereceğiz."

Ziyaretlerde Baygüven'e, Yazı İşleri Müdürü Ramazan Çiçek, Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi, Gıda Tarım Hay. Müdürü Medine Büküm, İlçe Müftüsü Mehmet Tahir Pekim, Birlik Müdürü Fahrettin Kaymak, İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Salih Alpaslan ve Vakıf Müdürü Şehmus Bıçakçı eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Baygüven'in Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement