Kaymakam Cinbir: "Önceliğimiz Ülkemize ve Milletimize Hizmet" - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Cinbir: "Önceliğimiz Ülkemize ve Milletimize Hizmet"

Kaymakam Cinbir: "Önceliğimiz Ülkemize ve Milletimize Hizmet"

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, önceliklerinin ülkeye ve millete hizmet etmek olduğunu belirterek,"Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız" dedi.

18.04.2019 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, önceliklerinin ülkeye ve millete hizmet etmek olduğunu belirterek,

"Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız" dedi.

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, beraberindeki MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Kaymakam Şevket Cinbir'i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mücahit Aktan, Kaymakam Şevket Cinbir'e günün anısına çiçek ve Yörük yaşamını konu alan yağlı boya tablosu hediye etti.

Silifke'de seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesinde gösterdiği çabalardan dolayı Kaymakam Şevket Cinbir'e teşekkür eden Başkan Aktan, "Zaman birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bu güzel kentimize hizmet etme zamanıdır. Silifke'nin sorunlarını işbirliği ve koordinasyon içerisinde çözmeyi hedefliyoruz. Başta mülki idare amirimiz ve kaymakamımız olmak üzere Silifke'de ve büyükşehirdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde bir çalışma dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Kentimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şevket Cinbir, "Önceliğimiz ülkemize ve milletimize hizmet. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız" dedi.

Kaymakam Şevket Cinbir, şöyle devam etti:

"31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Silifke Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanımız Mücahit Aktan'ı tebrik ediyorum. Silifkelilerin tevdi etmiş olduğu bu anlamlı ve önemli görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum Silifke'nin potansiyelini harekete geçirerek, aslında sahip olduğu marka değerine taşımak, Akdeniz'i ısıtan bir güneş gibi bölgenin kültür- turizm, tarım, ticaret, sanayi alanlarında cazibe merkezi haline getirmek için yürüttüğümüz çalışmalarımızda Silifke Belediyesinin üstleneceği rolün önemli olduğuna inanıyorum. Bu süreçte belediye başkanımızın ve Silifkelilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün kurum ve kuruluşlarımızla elbirliği, gönül birliği, işbirliği yaparak bu birlikten elde edeceğimiz güç ve sinerji ile Silifkelileri hak ettiği yatırım ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Devletimizin bütün kurum ve kuruluşları Silifkelilerin hizmetindedir. Daha güçlü bir Türkiye'yi inşa etmek için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen atılım ve yapılan hizmetlerin bir parçası olarak Silifke'de yapılması gereken çalışmaları ve yatırımları yapmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya, yalnızlara ve yolda kalmışlara yoldaş olmaya, dertlilere merhem olmaya devam ediyoruz. Seçim sonuçlarının ilçemiz ve ülkemiz için güzelliklere ve hayırlara vesile olmasını diliyorum." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Cinbir: 'Önceliğimiz Ülkemize ve Milletimize Hizmet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement