Kaymakam Coşkun muhtarların talep ve önerilerini dinledi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Coşkun muhtarların talep ve önerilerini dinledi

Kaymakam Coşkun muhtarların talep ve önerilerini dinledi

Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun muhtarlarla bir araya geldi.

06.11.2019 09:31  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun muhtarlarla bir araya geldi.

Bayburt'un Demirözü İlçe Kaymakamı Ömer Coşkun ilçe merkez ve köy muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İlçe merkez mahalle sorunları ve köylerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda Kaymakam Coşkun muhtarların talep ve önerilerini dinledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Ömer Coşkun'un yanı sıra, İl Genel Meclisi Üyeleri Birol Keskinoğlu, Ahmet Nebil Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Dağ, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Veliaddin Özer, İlçe Özel İdare Müdürü Özkan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çiğdem, İlçe Tarım Orman Müdürü Nevzat Kılıç, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Pınar İspirli Ünalan, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Ömer Coşkun'un konuşması ile başlayan toplantı, toplantıya katılan kurum amir ve müdürlerinin konuşmalarının ardından muhtarların sorun ve taleplerini belirtmesi ile sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Coşkun muhtarların talep ve önerilerini dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement