Kaymakam Dağ'dan Karacaören Mahallesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Dağ'dan Karacaören Mahallesi'ne Ziyaret

Kaymakam Dağ\'dan Karacaören Mahallesi\'ne Ziyaret

Aydın Yenipazar ilçe Kaymakamlığı’na Temmuz ayında atanan Ahmet Müfit Dağ Yenipazar’ın mahallelerinde ziyaretlerine devam ediyor.

11.11.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Yenipazar ilçe Kaymakamlığı'na Temmuz ayında atanan Ahmet Müfit Dağ Yenipazar'ın mahallelerinde ziyaretlerine devam ediyor.

Aydın Yenipazar Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ son olarak Karacaören Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Kaymakam Dağ'ı karşılayıp mahalleyi gezdiren Karacaören Mahallesi Muhtarı Mustafa Kıroğlan, öncelikle mahallede yapılması planlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi. İlk ziyaretini yapımı devam eden Yeni Cami Lojmanı inşaatını yerinde inceleyerek başlayan Kaymakam Dağ, sırasıyla Karacaören Mahallesi Kuran Kursu, Karacaören İlk ve Ortaokulu ile Sağlık Ocağı'nı ziyaret etti. Yeni Cami Lojmanı'nın bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli yardımları yapmaya hazır oldukları belirten Kaymakam Dağ, okulda da öğretmenlerle sohbet edip okulun ihtiyaçları olup olmadığı yönünde okul müdürü Ayşe Acar'dan bilgiler aldı. Muhtar Mustafa Kıroğlan da Kaymakam Dağ'dan mahalleyi ilçeye bağlayan yollarda yenileme çalışması yapılmasını isteyerek, mahallede yapılması planlanan yeni yatırımlar ile ilgili olarak da destek istedi.

"HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ"

Kaymakam Ahmet Müfit Dağ yaptığı ziyaret sonrası açıklamada, "Yenipazar ülkemizde eşine az rastlanan güzel ve şirin bir kentlerden bir tanesi. Daha da güzel olması adına üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Sonuç'ta Yenipazar'a hizmet etmek için geldik. Bu anlamda ilçemizde yeni projelere, güzel hizmetlere imza atmak için mahallelerimizi ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinliyoruz. Daha iyi hizmetlere imza atmak için her zaman halkımızın emrindeyiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Dağ'dan Karacaören Mahallesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement