Kaymakam'dan Engellilere Destek - Son Dakika
Yerel

Kaymakam'dan Engellilere Destek

Kaymakam\'dan Engellilere Destek

Diyarbakır’ın Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Ergani Tüm Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği’ne özel donanımlı 4 adet bilgisayar hediye etti.

12.06.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz, Ergani Tüm Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği'ne özel donanımlı 4 adet bilgisayar hediye etti. Yonsuz, engelli vatandaşların rahatça ulaşabilmelerine imkan sağlamak amacıyla hükümet konağı girişine engelli rampası ve asansör yapılacağını müjdeledi.

Ergani Kaymakamlığı'nın engellilere yönelik çalışmaları sürüyor. Kaymakamlık tarafından Tüm Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği'ne özel donanımlı 4 bilgisayar hediye edildi. Engelli vatandaşların toplumsal hayata entegre edilebilmesi için ellerinden gelen desteği sunmaya çalıştıklarını belirten İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, "Engelli kardeşlerimizin bizlerden bir takım talepleri vardı. İçlerinde müzikal anlamda yetenekli olanların müzik aletleri eksiği olanlara yardımcı olduk. Bunun dışında yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik açılan görme engelliler için bilgisayar kursu açılmıştı. Arkadaşlarımızın istifade edebilmeleri için kendilerine 4 adet özel yazılımlı bilgisayar aldık. Bunun dışında dernek faaliyetlerinin yürütüldüğü mekanlarında fiziki anlamda birtakım eksiklikler mevcut. Özellikle klima başta olmak üzere gerekli eksikliklerinin giderilmesi noktasında elimizden gelen desteği sunacağız" dedi.

Ergani Tüm Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Şen ise, "Sayın Kaymakamımız sağ olsunlar bizlere şuana kadar hiçbir idarecinin yapmadığı olanakları sağlamıştır. Engelli olarak bizlerin sosyal yaşama entegre olabilmemiz için sağladığı desteklerden dolayı Kaymakam Bey'e sonsuz şükranlarımızı sunarız" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam'dan Engellilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement