Kaymakam Dündar'dan Şehit Korucu Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Dündar'dan Şehit Korucu Ailelerine Ziyaret

Kaymakam Dündar\'dan Şehit Korucu Ailelerine Ziyaret

Van’ın Çaldıran Kaymakamı Tekin Dündar ve beraberindekiler, geçen yıl Tendürek Dağında katıldıkları operasyonda şehit olan şehit güvenlik korucularının ailelerini ziyaret etti.

07.02.2017 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran Kaymakamı Tekin Dündar ve beraberindekiler, geçen yıl Tendürek Dağında katıldıkları operasyonda şehit olan şehit güvenlik korucularının ailelerini ziyaret etti.

Çaldıran Kaymakamı Tekin Dündar ve beraberindekiler, 3 Eylül 2016 tarihinde Tendürek Dağında bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda şehit olan Güvenlik Korucuları İhsan Taş, Mehmet Aladağ ve Muzaffer Aladağ'ın ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Dündar, ziyarette şehit korucuların çocukları ve aileleriyle yakından ilgilendi. Şehit çocuklarının kendilerine emanet olduğunu belirten Kaymakam Dündar, "Bizim bu gün bu topraklarda rahatça yaşamamız şehitlerimiz sayesindedir. Bu cennet vatanda yaşamanın bedelini şehitlerimiz canlarıyla ödedi. Bugün biz geride kalanların yegane vazifesi şehitlerimizin bize emaneti olan kıymetli çocuklarına ve ailelerine sahip çıkmaktır. Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla şehit ailelerimizin yanındadır, kapılarımız her zaman size sonuna kadar açıktır" dedi.

Kaymakam Dündar, şehit ailelerinin yanından ayrıldıktan sonra şehit korucularımızın görev yaptığı Yaşkütük Jandarma Karakolunu ziyaret ederek burada vatani görevini yapan Mehmetçikle bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretini tamamladı.

Ziyarete Kaymakam Dündar'a İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Koç, Çaldıran Emniyet Amiri Savaş Ertürk, İlçe Müftü vekili Taha Özgür Sarıtoprak, Çaldıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Efeoğlu, Çaldıran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Selim Yanar, Çaldıran Şehit ve Gazi Yakınlar Derneği Başkanı Abdurrahman Çınarağaç eşlik etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Dündar'dan Şehit Korucu Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement