Kaymakam Ekşi'ye Veda - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Ekşi'ye Veda

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcılığına atanan Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi için veda programı düzenlendi.

15.09.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcılığına atanan Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi için veda programı düzenlendi.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen veda programına, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, yaptığı konuşmada, Beyoğlu'nun tarihi geçmişi ve yaşantısıyla güzel bir ilçe olduğunu söyledi.

Beyoğlu'nda görev yaptığı 5 yıl içerisinde hareketli günler yaşadığını belirten Ekşi, şöyle devam etti:

"Çünkü Beyoğlu'ndan seslenince dünyanın her yerinde duyuluyor. Başka yerde hiç dile gelmeyen, haber niteliği olmayan olaylar, Beyoğlu'nda haber oluyor. Bu da Beyoğlu'nun özelliği ve güzelliğidir. Görev yaptığım bu 5 yıl içerisinde akılda güzel şeyler kaldı. Belediyemiz ve belediye başkanımız bize çalışmalarımızda çok yardımcı oldu. Beyoğlu'nda görev yapmaya devam eden herkese sağlık, sıhhat ve çalışmalarında başarılar diliyorum."

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise devletin kurumlarının sürekli çalıştığını belirterek, "Kaymakam ortada çok görülmez ama etkisi mutlaktır. Geçen 5 yıl içerisinde kaymakamlığa bağlı bütün birimlerin bize her zaman destek olduğu bir dönem geçti. Ben bu dönemde sayın kaymakamımızdan çok razı oldum. Tüm Beyoğlu adına kendisine teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun. Cenabı Allah yeni görevinde de kendisine başarılar ve iyilikler versin." değerlendirmesinde bulundu.

Demircan, Ekşi'ye hediye takdim etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement