Kaymakam Gülyer'den şehit ailelerine ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Kaymakam Gülyer'den şehit ailelerine ziyaret

Kaymakam Gülyer\'den şehit ailelerine ziyaret

Aslanapa Kaymakamı Şeref Gülyer, 15 Temmuz Şehitler Haftası dolayısıyla ilçe merkez ve köylerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.

11.07.2019 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aslanapa Kaymakamı Şeref Gülyer, 15 Temmuz Şehitler Haftası dolayısıyla ilçe merkez ve köylerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Aslanapa Kaymakamı Şeref Gülyer'e, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Hazır ve İlçe Emniyet Amiri Zakir Danışman eşlik etti. Şehit Ali Karaaslan, Şehit Mustafa Burak ve Şehit Ramazan Yel'in ailelerini evlerinde ziyaret eden heyet 15 Temmuz şehitleri için de dua etti.

Ziyaretlerinde şanlı tarihi sayısız kahramanlıklarla dolu Türk milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğünün en büyük kanıtının, bu topraklar için canını feda eden şehitler olduğuna vurgu yapan Kaymakam Şeref Gülyer," Türk Milleti, tarih boyunca verdiği var olma mücadelesinden her zaman başarı ile çıkmıştır. Bu başarının yegane sahibi vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz gazi ve şehitlerimizdir. Vatanımız, istiklalimiz ve istikbalimiz için bir an tereddüt etmeden, sarsılmaz inanç ve eşsiz cesaretleriyle canını ortaya koyan şehit ve gazilerimize olan borcumuzu ancak, gelecek nesillere tam bağımsız daha güçlü bir Türk Milleti bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. 15 Temmuz'da destansı mücadele veren Şehit ve Gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz. Bu vesilesiyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Aynı zamanda tüm gazilerimize ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kaymakam Gülyer'den şehit ailelerine ziyaret - Son Dakika

  • Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü
    16:49 Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü

    Bolu'nun Yeniçağa ilçesine bağlı Aşağı Kuldan köyü mezarlık mevkisinde bir arazide çıkan anız yangını, Yeniçağa Belediyesi itfaiyesi ile Yeniçağa Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

  • Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı
    16:35 Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı

    Bir otobüste kayda geçen görüntülerde, bir yolcu yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ve sert sözler söyledi. Kadının şaşkınlıkla karşılık verdiği olayda, siyahi 2 kişinin başlarını öne eğdikleri de dikkat çekti. Tartışma sözlü olarak devam etti ve kimse fiziki bir müdahalede bulunmadı.

  • Malatya'da 15 Metre Derinliğindeki Su Kuyusuna Düşen Dana Kurtarıldı
    16:24 Malatya'da 15 Metre Derinliğindeki Su Kuyusuna Düşen Dana Kurtarıldı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki su kuyusuna düşen dana, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 15 metre derinliğindeki su kuyusuna inerek danayı halat yardımıyla çıkarttı ve sahibine teslim etti.

  • Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor
    16:24 Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor

    Tayvanlı bisikletçi Jacky Chen, arkadaşının tavsiyesiyle Türkiye'yi keşfetmek için Iğdır'a geldi. Chen, Türk insanının hoşgörülü ve misafirperver olduğunu belirterek, daha önce 78 ülkeyi gezip Ağrı Dağı'nı da merak ettiğini söyledi. Pandemi nedeniyle ara verdiği dünya turuna 2023'te devam etmeyi planlayan Chen, bisikletiyle 61 ülkeyi gezip hedefinin 40 ülke daha gezmek olduğunu ifade etti.

  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle trafiğe kapatıldı
    16:09 Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle trafiğe kapatıldı

    Kastamonu'nun Abana ilçesinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle Abana-Çatalzeytin kara yolu 15 gün süreyle araç trafiğine kapatıldı. Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Yeşilyuva köyünde heyelanın önlenmesi için çalışma başlattı. Çalışmalar süresince Çatalzeytin ile bağlantıyı sağlayan kara yolu da araç geçişine kapatıldı. Sürücülerin alternatif olarak Ortasökü köyünün Isırganlık mevkisini kullanabileceği belirtildi.


Advertisement