Kaymakam Güngen'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Güngen'e Veda Yemeği

Kaymakam Güngen\'e Veda Yemeği

Yavuzeli Kaymakamı Ömer Faruk Güngen için veda yemeği düzenlendi.

17.06.2015 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yavuzeli Kaymakamı Ömer Faruk Güngen için veda yemeği düzenlendi.

7,5 ay süreyle görev yapan ve son kararname ile kaymakam vekili olarak Bitlis'e atanan Güngen için, ilçede görev yapan daire amirleri, mahalle muhtarları tarafından veda yemeği verildi.

Veda yemeğine Kaymakam Ömer Faruk Güngen, Üsteğmen Erhan Yakut, İlçe Emniyet Amiri Aydın Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Toplum Sağlığı Merkezi Grup Başkanı Perçem Samur, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Ömer Faruk Güngen, 7,5 ay süreyle kaldığı Yavuzeli'nde çok güzel anılarının olduğunu söyledi. Kendisini artık Yavuzelili olarak hissettiğini belirten Güngen, "Hem ilçe merkezinde hem de köylerinin hemen hemen çoğunu gezerek yakından ilgilenerek yaşayan insanlarımızı ziyaret ettim. Bu süre zarfında sizlerle hep beraber çalıştık. Bilerek ve bilmeyerek sizleri kırdıysam affedin. Siz değerli insanlara ulaşmak kolay değil zor. Hepiniz bana kucak açtınız. Ayrılmak geçici bir kavram hakkınızı helal edin. Dünyamız ve ülkemiz küçük bir gün mutlaka karşı karşıya gelebiliriz. Her zaman görüşebilir ve her zaman konuşabiliriz. Hakkınızı helal edin" dedi.

Daire amirleri ise konuşmalarında, Kaymakam Güngen'e teşekkür ederek, "7,5 ay görev yapan sizlerle her zaman beraberdik. Siz, bize her konuda yardımcı oldunuz, biz sizden memnunduk inşallah sizi daha iyi yerlerde görmek isteriz. Bize, kaymakamlığın ötesinde bir araya gelmekten hiç çekinmediniz. Siz de bizlere hakkınızı helal edin. Allah'ım daha iyi yerlere gelmenizi nasip eder" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Güngen, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra katılımcılarla tek tek tokalaşarak helallik istedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Güngen'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement