Kaymakam Güven'den Gazetecilere Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Güven'den Gazetecilere Teşekkür Belgesi

Kaymakam Güven\'den Gazetecilere Teşekkür Belgesi

Kula Kaymakamı Osman Güven, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

10.01.2018 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Kaymakamı Osman Güven, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Hacı Ömer Mesleki ve Teknik Anadolu lisesindeki kahvaltıda gazetecilerin gününü kutlayan Kaymakam Güven, "İlçeye atandığım günden beri basın mensupları ile iyi ilişkiler içinde çalışıyoruz. Onlarda ilçedeki gelişmeleri yerel ve ulusal basında duyurmak için gayret içindeler. Tüm basın çalışanlarının gününü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. Kula Kaymakamı Osman Güven, kahvaltıdan sonra gazetecilere teşekkür belgesi vererek günlerini kutlarken, kurum amirleri ve gazeteciler de ilçe Kaymakamı Osman Güven'in Mülki İdareciler Gününü tebrik etti.

Kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Müdür Yardımcıları İbrahim Özel ve Hüseyin İzci, Hacı Ömer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş ve ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Güven'den Gazetecilere Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement