Kaymakam Kapankaya Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kapankaya Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti

Kaymakam Kapankaya Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, 15 Temmuz darbe kalkışmasında yaralanan ve ’demokrasi gazisi’ unvanı alan Niksarlı Bayram Ertubay’ı evinde ziyaret etti.

29.07.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, 15 Temmuz darbe kalkışmasında yaralanan ve 'demokrasi gazisi' unvanı alan Niksarlı Bayram Ertubay'ı evinde ziyaret etti.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya beraberinde Belediye Başkan Vekili Fatih Dönmezoğlu ve İl Genel Meclis üyeleri Kemal Yılmaz ve Şahin Günseren ile birlikte, İstanbul Çengelköy'de Fethullahçı Paralel Terör Örgütü'nün(FETÖ) darbe kalkışmasında, kendini siper eden ve açılan ateş sonrası yaralanan Bayram Ertubay'ı evinde ziyaret ettiler.

Yaşanan korkunç olayı asla unutamayacağını belirten demokrasi gazisi Ertubay, " Kuleli Askeri Lisesi'nde okuyan gencecik öğrencilerin gerçek mermilerle halka saldırtılmasına hala inanamıyorum. Yaşananlar kabus gibiydi. O gece bende ayağımdan kurşunla yaralandım" dedi.

Kaymakam Kapankaya ve beraberindekiler gazi Ertubay'a 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunarak acil şifalar dilediler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın misafiri olarak, Beştepe Külliyesi'ne gidecek olan gazinin ayağındaki kurşunun ise döndükten sonra ameliyatla çıkarılacağı öğrenildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kapankaya Demokrasi Gazisini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement