Kaymakam Kaşıkçı Patlamanın Olduğu Yeri İnceledi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Kaşıkçı Patlamanın Olduğu Yeri İnceledi

Yüksekova ilçesinde dün akşam meydana gelen patlama sonrasında Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı olay yerinde incelemelerde bulundu.

24.02.2018 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova ilçesinde dün akşam meydana gelen patlama sonrasında Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yüksekova Şemdinli yolu üzerinde eski cezaevi kavşağı yakınında dün akşam PKK'lı teröristlerin refüje yerleştirdiği patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmişti.

Olayın ardından Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, beraberinde İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Salih Devrim, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ile patlamanın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu.

Kaşıkçı, patlamayla terörün çirkin yüzünün tekrar görüldüğünü belirterek, "Bizim tesellimiz insanımıza ve canımıza bir şey olmasın. Bizim için önemli olan insanımıza canımıza zarar gelmemesi, maddi boyutunu devletimiz olarak karşılamaya her zaman hazırız." dedi.

Olayın yaşandığı yerdeki esnafın iş yerlerini gezen Kaşıkçı, esnafın zararlarının en kısa sürede karşılanması için gerekli tespit ve incelemenin yapıldığını söyledi.

"Ay yıldızlı bayrağın altında herkese yetecek kadar yer var" diyen Kaşıklı şöyle devam etti:

"Ülkemizin ve ilçemizin kıymetini çok iyi bilmemiz lazım, bombalamalara rağmen hizmet vermeye devam edeceğiz. İlçemizin ekonomik olarak kalkınması için vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz".

Esnafa geçmiş olsun dileklerini ileten Kaşıkçı, göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü de ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Kaşıkçı Patlamanın Olduğu Yeri İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement