Kaymakam Kaya Osb'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Kaya Osb'de İncelemelerde Bulundu

Kahta Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya, OSB'de faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

11.01.2018 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gazi Kaya, OSB'de faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

Kaya, üretim bölümlerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Kaya, özellikle tekstil sektöründe ilçenin iş gücü ve üretim potansiyelinin giderek arttığını söyledi.

Tekstil ile beraber tarım, hayvan ve daha birçok farklı sektörlerin de Kahta OSB'de sanayi üretimine katkıda bulunduğunu belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Tarihi bir kararla bölgemizin 6'ncı bölgeye alınması beraberinde yatırım taleplerinin büyük bir ivmeyle artmasını sağladı. Bu nedenle yönetim kurulu olarak sanayicilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla aralıksız çalışıyoruz. İkinci OSB etabın açılması, idari bina, enerji nakil hattı ve caminin yapılması noktasında bölgemizin en acil ihtiyaçlarımızı masaya yatırıyoruz. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın desteklerini alarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. "

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Kaya Osb'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement