Kaymakam Kazez, Anıl Köyünde İncelemede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Kazez, Anıl Köyünde İncelemede Bulundu

Kaymakam Kazez, Anıl Köyünde İncelemede Bulundu

Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi Kaymakamı Harun Kazez, Anıl köyünde incelemelerde bulunarak yol çalışmalarının biran önce yapılacağını söyledi.

27.08.2017 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi Kaymakamı Harun Kazez, Anıl köyünde incelemelerde bulunarak yol çalışmalarının biran önce yapılacağını söyledi.

Kaymakam Harun Kazez, ilçeye bağlı Anıl köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Kazez, köyde tamamlanan ve planlanan çalışmaları da yerinde inceledi.

Anıl Köyünün yolunu bir an önce yapıp ulaşım rahatlığı getirmeyi planladıklarını belirten Kaymakam Kazez,yaptıkları ziyaretlerle muhtemel problemleri yerinde tespit ettiklerini ve vatandaşın fikrini önemsediklerini söyledi.

Yaşamı kolaylaştırıcı hizmetler sunmak için çabaladıklarını ifade eden Kazez, "Vatandaşlarımızı yaşam yerlerinde ziyaret etmek, yüz yüze gelerek sohbet etmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Onların yaşam koşullarını daha da iyileştirmek için çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün gerçekleştirdiğimiz ziyaretle de diğer köylerimizde olduğu gibi vatandaşımızın samimi gülen yüzünü görmek bizimde görev aşkımızı arttırıyor" dedi.

İlçede şuna kadar ziyaret etmedikleri köy kalmadığını da aktaran Kazez,kapılarının bütün vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu kaydetti. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Kazez, Anıl Köyünde İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement